Θετικά πρόσημα είδε στο τζίρο του το μεταλλικό νερό ZARO’S ενώ ταυτόχρονα ενίσχυσε και το μερίδιο του στην ελληνική αγορά.

 

Ειδικότερα, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, ο κύκλος εργασιών για τη χρήση του 2018 ανήλθε σε €13,634 εκ έναντι €11,807 εκ. κατά την προηγούμενη χρήση, παρουσιάζοντας αύξηση 15,5%.

 

Η συνεχής οικονομική ανάπτυξη της εταιρείας συνδέεται άμεσα με την καθιέρωση του ZARO’S στις κορυφαίες, βάσει μεριδίου αγοράς, ελληνικές εταιρείες εμφιαλωμένου νερού, αλλά και στην περαιτέρω ανάπτυξη των εξαγωγών με επέκταση σε νέες αγορές. Την ίδια στιγμή, τα λειτουργικά κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) παρουσίασαν περαιτέρω βελτίωση και ανήλθαν στα €2,400 εκ.

 

Με όχημα τις εξαγωγές

Παράλληλα, η εταιρεία συνέχισε να επεκτείνει την εξαγωγική της δραστηριότητα εντός και εκτός Ευρώπης, σημειώνοντας αύξηση 43,5% στις εξαγωγές για το 2018. Το ZARO’S εξάγεται πλέον σε 14 χώρες, ανάμεσά τους ο Καναδάς, η Γαλλία, η Γερμανία, το Βέλγιο, η Νότια Αφρική, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Ισραήλ και η Κίνα.

 

 

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθρο20 Μαρτίου θα καταβληθούν τα προνοιακά επιδόματα
Επόμενο άρθροΚέρδη που…ζαλίζουν για την Inditex