Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας «Dune: Part Two», της συνέχειας δηλαδή του πρώτου φιλμ που απέφερε 400 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office και κατέκτησε έξι Όσκαρ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline, για τις ανάγκες της ταινίας θα πραγματοποιηθούν προ-γυρίσματα στο χωριό Altivole της Ιταλίας για δύο ημέρες, καθώς η παραγωγή έχει προγραμματίσει το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων να γίνουν στη Βουδαπέστη από τις 21 Ιουλίου.

Τα γυρίσματα στην Ιταλία αναμένεται να γίνουν στον οικογενειακό τάφο της οικογένειας Brion που ολοκληρώθηκε το 1978 από τον Ιταλό αρχιτέκτονα Κάρλο Σκάρπα (Carlo Scarpa).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Warner ανακοίνωσε πως η ημερομηνία κυκλοφορίας στις αίθουσες του «Dune: Part Two» υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Ντένις Βιλενέβ (Denis Villeneuve) άλλαξε και αντί στις 20 Οκτωβρίου 2023, θα κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου 2023.

Δείτε το τρέιλερ της 1ης ταινίας:

Tην ίδια ημέρα θα κάνει πρεμιέρα και το αναμενόμενο prequel «The Hunger Games» της Lionsgate, τα γυρίσματα της οποίας θα ξεκινήσουν σε δύο εβδομάδες.

Πρωταγωνιστούν οι Τίμοθι Σαλαμέ, Ζεντάγια, Χαβιέρ Μπαρδέμ, Ρεμπέκα Φέρκγιουσον και Τζος Μπρόλιν και μαζί τους η Φλόρενς Πιού ο Κρίστοφερ Γουόκεν, ο Οστιν Μπάτλερ, και η Λέα Σεντού.

Η πρώτη ταινία.

Πηγή: ΑΠ Ε- ΜΠΕ

To άρθρο Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας «Dune: Part Two» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΒαρουφάκης: Η κυβέρνηση είναι σε ρήξη με το λαό – Τι είπε για τα capital controls
Επόμενο άρθροΈξτρα δουλειά στο πρέσινγκ και στην άμεση ανάκτηση της μπάλας