Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2021, 17:23

Ο Δανός μέσος της Ίντερ, Κρίστιαν Έρικσεν, άρχισε να προπονείται στο γήπεδο της Οντένσε Μπόλντκλαμπ -ομάδα των νεανικών του χρόνων-, στην Δανία, μετά την ανάρρωσή του από την καρδιακή ανακοπή που υπέστη στο Euro 2020, όπως δήλωσε εκπρόσωπος του συλλόγου.

Ο 29χρονος άσος δεν έχει παίξει από τότε που υπέστη καρδιακή ανακοπή, στη διάρκεια του πρώτου αγώνα της Δανίας στο τουρνουά, με τη Φινλανδία τον Ιούνιο, και σώθηκε μετά την άμεση επέμβαση των γιατριών.

«Ο Έρικσεν μας προσέγγισε και τώρα προπονείται μόνος του», δήλωσε στο Reuters εκπρόσωπος του συλλόγου. «Είναι φυσικό γι’ αυτόν, αφού έπαιξε εδώ στα νιάτα του και ζει στη γωνία. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να του παρέχουμε εγκαταστάσεις προπόνησης», είπε.

Ο Έρικσεν έπαιξε για την Οντένσε Μπόλντκλουμπ πριν πάει στον Άγιαξ το 2008, όπου έγινε διεθνής. Μετακόμισε στην Τότεναμ το 2013, παίζοντας στον τελικό του Champions League του 2019, και τον Ιανουάριο του 2020 υπέγραψε στην Ίντερ.

Ο Έρικσεν δεν μπορεί να αγωνιστεί στη Serie A, αφού ο κανονισμός απαγορεύει τη χρήση συσκευής απινιδωτή (ICD) που του είχε εμφυτευτεί. Οι πρωταθλητές της Serie A δήλωσαν πάντως ανοιχτοί, στο να αφήσουν τον Δανό μέσο να φύγει από τον σύλλογο.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2021, 17:30

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΓκιόκας – Άκρον άωτον του ανορθολογισμού οι δηλώσεις Μητσοτάκη για τις εκτός ΜΕΘ διασωληνώσεις
Επόμενο άρθροΠαγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού-Το Σουφλί τα κατάφερε