Πρεμιέρα σήμερα για το 85ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κωπηλασίας στον Σχοινιά, με την συμμετοχή περισσότερων από 400 αθλητών από 27 σωματεία όλης της χώρας

 

Η πρώτη φάση του πρωταθλήματος το οποίο θα φιλοξενηθεί στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά περιλαμβάνει τις κατηγορίες Ανδρών/Γυναικών και ελευθέρων βαρών, Κάτω των 23 και εφήβων/νεανίδων.

 

Μετά τις 60 προκριματικές σειρές σε όλες τις κατηγορίες, που αναμένεται να ολοκληρωθούν περίπου στις 15:00 κατά την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ακολουθούν την Παρασκευή (3/5) οι επαναληπτικοί και οι ημιτελικοί.

 

Το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί το «κυρίως πιάτο» του πρωταθλήματος με τους τελικούς των Εφήβων/Νεανίδων και κάτω των 23 (Σάββατο, 4/5) καθώς βέβαια και των Ανδρών/Γυναικών (Κυριακή, 4/5) με τους οποίους θα πέσει και η αυλαία της Α΄ Φάσης του 85ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.

 

Ο πρωταθλητής το 2018 και πολυνίκης Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης (ΝΟΘ) θα πάρει μέρος με την μεγαλύτερη αποστολή, η οποία αριθμεί 78 αθλητές κι αθλήτριες, με στόχο να υπερασπιστεί τον τίτλο του!

 

Ακολουθεί με 51 αθλητές ο κάτοχος των περισσοτέρων τίτλων τις τελευταίες δεκαετίες, ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων (ΝΟΙ). Την τρίτη πολυπληθέστερη ομάδα διαθέτει ο ΝΟ Μαυροχωρίου, σύλλογος που συμμετέχει με 43 αθλητές και αθλήτριες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΠυρκαγιά στη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής
Επόμενο άρθροΟ Τραμπ ζητεί εκ νέου το τέλος της “βίαιης καταστολής” στη Βενεζουέλα