«Θα πάμε στο προεδρικό παλάτι» δηλώνει ο αρχηγός της αντιπολίτευσης

 

Ο Χουάν Γκουαϊδό δήλωσε ότι ξεκινά μια νέα φάση στην προσπάθεια να διώξει από την εξουσία της Βενεζουέλας τον Νικολάς Μαδούρο.

 

Ο αυτοανακηρυχθέντας πρόεδρος της Βενεζουέλας υποσχέθηκε ότι θα ταξιδέψει σε όλη τη χώρα και ότι θα «ανακτήσει» το προεδρικό παλάτι.

 

«Πολύ σύντομα, όταν θα έχουμε επισκεφτεί και οργανωθεί σε κάθε σπιθαμή γης…θα πάμε στο Μιραφλόρες και θα ανακτήσουμε αυτό που ανήκει στον λαό της Βενεζουέλας», είπε ο Γκουαϊδό αναφερόμενος στο προεδρικό παλάτι, σε ομιλία του στην πόλη Βαλένθια, όπου επισκέφτηκε καταστήματα και περπάτησε στους δρόμους.

 

«Εισερχόμαστε σε μια νέα φάση της κινητοποίησής μας, επισκεπτόμενοι κάθε πιθανή Πολιτεία, ξεκινάμε μια επιχείρηση για την απελευθέρωση της χώρας και να τερματίσουμε το σφετερισμό», δήλωσε ο επικεφαλής της Εθνοσυνέλευσης, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

 

«Απειλούν να πάνε στο Μιραφλόρες», τόνισε στην ομιλία του ο Διοσδάδο Καμπέγιο, ο αντιπρόεδρος της χώρας και επικεφαλής της Συντακτικής Συνέλευσης της Βενεζουέλας. «Δεν θα το επιτρέψουμε αυτό», είπε, διαμηνύοντας ότι «δεν θα εισέλθουν ποτέ ξανά στο παλάτι».

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΣτο στόχαστρο του υπ. Οικονομικών τα ανασφάλιστα οχήματα
Επόμενο άρθροH «μάχη» των σημάτων και ο στρατηγικός επενδυτής