Σήμερα ξεκινά η δίκη του 27χρονου, ο οποίος πέρυσι τον Μάιο είχε σκοτώσει τον πατέρα του στις Βολίμες. Η υπόθεση που είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία αλλά και όλο το πανελλήνιο, καθώς πίσω από το έγκλημα, φαίνεται πως κρυβόταν οικογενειακή τραγωδία με θύματα τον ίδιο τον 27χρονο και τα δυο μικρότερα αδέλφια του, εκδικάζεται στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Πάτρας.

Υπενθυμίζουμε ότι ο νεαρός είχε σκοτώσει τον πατέρα του με κυνηγετική καραμπίνα και μετά την απολογία του οδηγήθηκε στις φυλακές Ναυπλίου. Είχε ομολόγησε ότι τον σκότωσε επειδή τον κακοποιούσε σεξουαλικά και έκανε το ίδιο στα ανήλικα αδέλφια του από τον τρίτο γάμο, ένα 10χρονο κοριτσάκι και ένα 7χρονο αγοράκι. Ο 27χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοχρησία.

Το χρονικό της δολοφονίας
Ο συνταξιούχος ταχυδρομικός βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, στο πλάι της επαρχιακής οδού Ζακύνθου – Βολίμων. Τον 70χρονο βρήκε ταξιτζής που περνούσε από το σημείο και αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία. Το θύμα είχε δεχθεί πυροβολισμούς από κυνηγετικό όπλο και είχε τραύματα στο πρόσωπο, τα χέρια και τον θώρακα. Η αστυνομία εκτιμούσε ότι ο δράστης πιθανότατα ήταν γνωστός του θύματος και πως σταμάτησε με τη θέληση του το φορτηγάκι του, πιθανώς επειδή είχε ραντεβού μαζί του. Την εκδοχή αυτή ενίσχυε η διαπίστωση ότι ο 70χρονος αιφνιδιάστηκε, καθώς δεν προσπάθησε να βάλει μπροστά το όχημα όταν είδε το κυνηγετικό όπλο να τον σημαδεύει, αλλά έβαλε ενστικτωδώς μπροστά του τα χέρια του για να προφυλαχθεί.

Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι πρωτόγνωρες σκηνές εκτυλίχθησαν πέρυσι τον Ιούνιο έξω από τα Δικαστήρια όπου, αρκετοί ήταν οι κάτοικοι των Βολιμών και όχι μόνο, που βρέθηκαν εκεί για να εκφράσουν στη στήριξη και συμπαράστασή τους στον νεαρό.

Πηγη: (κείμενο-φωτο) «ΗΜΕΡΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ»

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΣυνελήφθησαν τρεις για συμμετοχή σε διεθνές κύκλωμα εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών στη χώρα
Επόμενο άρθροΕτοιμάζεται για το μεγάλο “ριφιφί” στο ασφαλιστικό η ΝΔ εκτιμά ο Τ. Πετρόπουλος