Ο Τζέιμς Κόρντεν απάντησε στους ισχυρισμούς ότι το carpool karaoke, η δημοφιλής ενότητα του τηλεοπτικού του βραδινού σόου «The Late Late Show with James Corden» είναι ψεύτικη.

Ο Βρετανός, ηθοποιός, κωμικός, τραγουδιστής και παρουσιαστής του σόου αντέδρασε με αφορμή τα viral video που δημοσίευσε χρήστης στο Twitter, ο οποίος βρέθηκε στα γυρίσματα και υποστήριξε ότι ο Τζέιμς Κόρντεν δεν οδηγεί το αυτοκίνητο στο carpool karaoke.

Ο παρουσιαστής του σόου τόνισε ότι οδηγεί το αυτοκίνητο στο 95% της διάρκειας του carpool karaoke.

Στην ενότητα ο Τζέιμς Κόρντεν οδηγεί ένα αυτοκίνητο και παίρνει από τον δρόμο έναν διάσημο, με τον οποίο συζητά και τραγουδά acapella επιτυχημένα τραγούδια.

Τα βίντεο από τα καραόκε γίνονται viral, καθώς είναι αρκετά διασκεδαστικά.

Ο χρήστης του Twitter έγραψε ότι το όχημα είναι δεμένο σε ειδικό γερανό, ο οποίος ουσιαστικά το κατευθύνει.

«Είδα το carpool karaoke του Τζέιμς Κόρντεν με καλεσμένο τον Τζάστιν Μπίμπερ και τώρα δεν εμπιστεύομαι κανέναν. Δεν οδηγεί καν» έγραψε ο χρήστης του Twitter και δημοσίευσε βίντεο προκαλώντας αντιδράσεις.

Σε μονόλογο σε επεισόδιο του σόου του ο παρουσιαστής ανέφερε:

«Πρόσφατα έπεσα θύμα σκανδάλου στα ΜΜΕ» τόνισε. «Θέλω να το προσπεράσω και να σας διαβεβαιώσω ότι αυτές οι κατηγορίες δεν είναι αληθείς» συνέχισε. «Αναφέρομαι στους ανθρώπους που λένε ότι δεν οδηγώ το αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια του carpool karaoke. Τώρα πραγματικά μισώ ότι είμαι έτοιμος να πω αυτό, αλλά ψεύτικα νέα».

Ο εκτελεστικός παραγωγός του «The Late Late Show» Μπεν Γουίνστον απάντησε αργότερα με ανάρτηση στο Twitter και υπερασπίστηκε τον Κόρντεν και το carpool karaoke λέγοντας: «Δεν είναι αλήθεια! Χρησιμοποιούμε μόνο μια πλατφόρμα όταν κάνουμε μία “επικίνδυνη σκηνή” στο πλαίσιο της ενότητας του Carpool – και είναι αδύνατον να οδηγεί ο Τζέιμς! Αυτό συνέβη μόνο ίσως τέσσερις φορές σε 50 περίπου carpool karaoke … Η ασφάλεια είναι το σημαντικό!».

«Κατά 95% του χρόνου οδηγώ, πραγματικά θέτω σε κίνδυνο τις ζωές των σπουδαιότερων ποπ σταρ του κόσμου» είπε. «Είναι τηλεόραση και μερικές φορές κάνουμε πράγματα για χάρη της ψυχαγωγίας» ανέφερε ο Βρετανός ηθοποιός και παρουσιαστής.

«Κοιτάξτε, είμαι σοκαρισμένος που έκανα κάτι που αναστάτωσε τους ανθρώπους περισσότερο από το “Cats”» αστειεύτηκε ο Τζέιμς Κόρντεν, ο οποίος πρωταγωνίστησε στην κινηματογραφική μεταφορά του μιούζικαλ του 2019.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΟ Τάσσος Τέλλογλου στο ΡΑΔΙΟ Β.Ε.ΡΑ – Τι είπε για την εκπομπή του με θέμα την αέρια ρύπανση στον Βόλο (ηχητικό)
Επόμενο άρθροΑμφίβολος ενόψει της Ντόρτμουντ ο Νεϊμάρ