Τι είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τις εκλογές

Ανοιχτό το ενδεχόμενος διεξαγωγής ενός τηλεοπτικού debate μεταξύ του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, άφησε, την Πέμπτη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών,

Με αφορμή τη δική του τηλεμαχία με την εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου, ο κ. Οικονόμους ερωτηθείς σχετικά επεσήμανε πως όταν ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος όλοι θα έχουν την ευκαιρία, προσθέτοντας ότι υπάρχουν διαβουλεύσεις και συζητήσεις κατά τη διάρκεια της εκλογικής αναμέτρησης.

Σε ότι αφορά τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών, μετά μάλιστα και τις τελευταίες δηλώσεις του πρωθυπουργού ότι οι εκλογές δεν θα αργήσουν να έρθουν, ο κ. Οικονόμου επεσήμανε πως «ό,τι λέει ο πρωθυπουργός το εννοεί».

Πρόσθεσε ότι η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών θα γίνει με τον πιο επίσημο τρόπο από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, ενώ σε σχετική ερώτηση πόσα ακόμα υπουργικά συμβούλια θα γίνουν, απάντησε ότι αυτά γίνονται ανάλογα με την τακτικότητα των θεμάτων και σε κάθε περίπτωση θα συνεχίσουν έως ότου διαλυθεί η Βουλή.

Αναφορικά, τέλος, με την απόφαση του Κώστα Καραμανλή να αποσυρθεί από την πολιτική σκηνή, ο κ. Οικονόμου τόνισε ότι θα είναι δίπλα στον πρωθυπουργό και θα στηρίξει την προσπάθεια επανεκλογής της Νέας Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων σε δρόμους της Νέας Αγχιάλου βάζει σε εφαρμογή μέσα στον Απρίλιο ο Δήμος Βόλου
Επόμενο άρθροΗθοποιοί: Σε εξέλιξη συγκέντρωση καλλιτεχνών στα Προπύλαια