Όπως υποστηρίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος «η κυβέρνηση απαντά με την καθολική απαγόρευση των κακόβουλων λογισμικών και φυσικά με την εμπιστοσύνη στη δικαστική έρευνα».

Πυρά κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, απαντώντας στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τις υποκλοπές.

«Ο κ. Βαξεβάνης συνεχίζει να δημοσιεύει σε συνέχειες τους αισώπειους μύθους του, όπως ήταν απολύτως αναμενόμενο. Το αφήγημά του, το οποίο φθίνει όσο περνάει ο χρόνος, είναι ένα συνονθύλευμα ατεκμηρίωτων ισχυρισμών. Όσο υστερεί σε θεμελίωση και στοιχεία, άλλο τόσο πλεονάζει σε μυθοπλασία» υποστήριξε αρχικά ο κ. Οικονόμου.

«Το πλέον τραγικό είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε ασμένως (προτού καλά-καλά κυκλοφορήσει η εφημερίδα) να υιοθετήσει τους αναπόδεικτους ισχυρισμούς και να εξάγει πολιτικά συμπεράσματα» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Απέναντι σε αυτή την παρωδία η κυβέρνηση απαντά με τη θεσμική θωράκιση της λειτουργίας της ΕΥΠ, με την καθολική απαγόρευση των κακόβουλων λογισμικών και φυσικά με την εμπιστοσύνη στη δικαστική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη, η οποία και οφείλει να αποσαφηνίσει το ταχύτερο δυνατό κάθε πτυχή της υπόθεσης αυτής» πρόσθεσε ο Γιάννης Οικονόμου.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία είχε διατυπώσει το ερώτημα προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την εισαγγελέα Βασιλική Βλάχου αν η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων ήταν υπό παρακολούθηση.

Παράλληλα, από την Κουμουνδούρου πρόσθεταν ότι «σε κάθε περίπτωση δεν θα επιτρέψει η αντιδημοκρατική αυτή εκτροπή να θέσει σε κίνδυνο την εθνική μας ασφάλεια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΛαμία: Εσπασαν την πόρτα με κλωτσιές και «μπούκαραν» σε καφετέρια
Επόμενο άρθροΑργεντινή – Αυστραλία 0-0 (Πρώτο ημίχρονο)