Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε απαγόρευση χρήσης παράνομων λογισμικών σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια

Στην υπόθεση των υποκλοπών μετά τη δημοσιοποίηση λίστας από την εφημερίδα Documento αναφέρθηκε εκτενώς ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, δεχόμενος «βροχή» ερωτήσεων.

Μιλώντας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κ. Οικονόμου επανέλαβε πως πρόκειται για ισχυρισμούς, χωρίς την απαιτούμενη τεκμηρίωση.

Ξεκαθάρισε δε, πως τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας θα διερευνηθούν για να μην μείνει καμία υποψία, καμία σκιά.

Είπε, δε, πως εάν αυτά που δημοσιεύτηκαν αποδειχτούν τότε θα διωχθούν όσοι παρανόμησαν. «Το ίδιο θα συμβεί εάν δεν ευσταθούν» ξεκαθάρισε ο κ. Οικονόμου.

Επίσης, ο κ. Οικονόμου επανέλαβε για ακόμη μια φορά το γεγονός ότι καμία δημόσια αρχή της χώρας μας δεν αγόρασε και δεν χρησιμοποιεί παράνομο λογισμικό παρακολούθησης.

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε απαγόρευση χρήσης παράνομων λογισμικών σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια.

Έστρεψε, δε, τα «βέλη» του κατά του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «συμφέροντα και κέντρα» ενώ είπε πως διάφοροι δεν έκρυψαν ότι θα προτιμούσαν άλλη κυβέρνηση. «Ο ΣΥΡΙΖΑ υιοθέτησε τους ισχυρισμούς, χωρίς να περιμένει» είπε ο κ. Οικονόμου, κάνοντας παράλληλα λόγο για «τραγικό ατόπημα» από πλευράς της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚαταδικάζει η ΠΕΔΚΜ την απαγόρευση εισόδου του Απόστολου Τζιτζικώστα στην Τουρκία
Επόμενο άρθροΟι χρήστες φεύγουν από το Twitter και πηγαίνουν στο Mastodon