Κατηγορηματικός εμφανίστηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ότι δεν θα επιβληθεί νέο lockdown. Ο Γιάννης Οικονόμου ξεκινώντας την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών απαντώντας ουσιαστικά στις φήμες και την αγωνία των πολιτών τόνισε ότι «δεν εξετάζεται το ενδεχόμενο επιβολής νέου lockdown».

Ο κ. Οικονόμου μίλησε για μια στρατηγική ανάσχεσης της πανδημίας που έχει στόχο «να μείνουν ανοιχτές η οικονομία και η κοινωνία» αλλά και να σωθούν ανθρώπινες ζωές υπογραμμίζοντας ότι «οι απώλειες θα ήταν λιγότερες αν είχε μεγιστοποιηθεί ο αριθμός των εμβολιασμών».

Στο πλαίσιο αυτό ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε ότι οι προσπάθειες της κυβέρνησης εστιάζονται στην αύξηση της πρώτης και τρίτης δόσης του εμβολίου.

«Ούτε lockdown θα γίνει, Ούτε το ΕΣΥ θα καταρρεύσει. Ο κ. Τσίπρας ας μας πει: Προτείνει lockdown; Έχει εφαρμόσιμες λύσεις;» σημείωσε απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Οικονόμου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστήριξε ότι έχουν γίνει προσλήψεις και έχουν αυξηθεί οι ΜΕΘ. «Δεν είμαστε σε προεκλογική περίοδο. Είμαστε σε περίοδο μάχης» τόνισε ο κ. Οικονόμου καυτηριάζοντας τις προβλέψεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για κατάρρευση του ΕΣΥ και νέου lockdown.

Διαβάστε επίσης: Κοροναϊός – Οχι σε lockdown λέει η κυβέρνηση όσο οι φήμες «φουντώνουν»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΦωταγώγηση του Ηρώου στην παραλία από τους Σοροπτιμιστικούς Ομίλους Βόλου για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών
Επόμενο άρθροΚρίσιμη μάχη για τον ΠΑΟΚ στην έδρα της Σλόβαν Μπρατισλάβας