Διαρκή αντιπολιτευτική παράκρουση καταλογίζει στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου. Αφορμή ήταν η ανάρτηση του κ. Τσίπρα που χαρακτήρισε «ακόμα μια παράσταση» και «κοροϊδία» το αυριανό διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την πανδημία.

«Πριν καν ανακοινωθεί επισήμως ότι θα κάνει δήλωση ο πρωθυπουργός, προαναγγέλλει (σ.σ. ο Αλέξης Τσίπρας) ότι θα απαντήσει. Με απλά λόγια χωρίς να περιμένει καν να ακούσει τι θα ειπωθεί έχει ήδη έτοιμη την απάντηση» σχολίασε ο Γιάννης Οικονόμου.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Οικονόμου έχει ως εξής:

«Ο κ. Τσίπρας βρίσκεται σε διαρκή αντιπολιτευτική παράκρουση. Από την αρχή της πανδημίας λέει «όχι σε όλα», εργαλειοποιεί τους νεκρούς και κλείνει διαρκώς το μάτι στους ανεμβολίαστους.

»Σήμερα, πριν καν ανακοινωθεί επισήμως ότι θα κάνει δήλωση ο Πρωθυπουργός, προαναγγέλλει ότι θα απαντήσει. Με απλά λόγια χωρίς να περιμένει καν να ακούσει τι θα ειπωθεί έχει ήδη έτοιμη την απάντηση.

»Απίστευτα πράγματα ακόμα και για τον κ. Τσίπρα, που με τη στάση του επιβεβαιώνει συνεχώς ότι η πανδημία είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από τα πολιτικά του μέτρα».

Διαβάστε επίσης: Επιχείρηση «εμβολιαστείτε μέχρι τα Χριστούγεννα» – Διάγγελμα Μητσοτάκη εν μέσω έξαρσης της πανδημίας

Διαβάστε επίσης: Κοροναϊός – Προβλέψεις σοκ για Εως 4.000 θανάτους το τρίμηνο Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου – Το καλό και το κακό σενάριο

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠειραιάς – Η αποθήκη που τυλίχτηκε στις φλόγες κάηκε ολοσχερώς
Επόμενο άρθροΕΡΓΑΝΗ – 21.000 ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι δεν έκαναν τα απαιτούμενα rapid test