Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος καταλόγισε στον Αλέξη Τσίπρα φτηνή και αναποτελεσματική αντιπολίτευση

Τα όσα είπε από του βήματος της Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΒ ο Αλέξης Τσίπρας σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου χαρακτηρίζοντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ως τον τελευταίο πολιτικό στον πλανήτη που δεν μπορεί να καταλάβει το μέγεθος της παγκόσμιας κρίσης και προσάπτει ευθύνες στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος καταλόγισε στον Αλέξη Τσίπρα φτηνή και αναποτελεσματική αντιπολίτευση τονίζοντας ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει κληθεί να διαχειριστεί εξωγενείς κρίσεις.

Διαβάστε επίσης Χρυσή Αυγή: Διεκόπη για τις 6 Ιουλίου η δίκη

Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Οικονόμου έχει ως εξής:

«Ο κ. Τσίπρας παραμένει ο τελευταίος πολιτικός στο πλανήτη που δεν μπορεί να καταλάβει το μέγεθος της παγκόσμιας κρίσης και προσπαθεί, επιμένοντας σε αερολογίες και κούφια λόγια, να την προσάψει στον Κυριάκο Μητσοτάκη, επιχειρώντας μια φτηνή και αναποτελεσματική αντιπολίτευση, μακριά από τις αγωνίες των πολιτών. Αυτό που υποδύεται πως δεν καταλαβαίνει είναι ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει κληθεί να διαχειριστεί διαρκείς εξωγενείς κρίσεις και χάρη στις πολιτικές της Κυβέρνησης η πατρίδα και η κοινωνία αντέχουν και στέκονται όρθιες, παρά τα αλλεπάλληλα μείζονα πλήγματα και τις προκλήσεις.

»Αντιθέτως, στην περίοδο της δικής του διακυβέρνησης, η Ελλάδα πλήρωσε τις καταστροφικές επιλογές του ιδίου και του ΣΥΡΙΖΑ. Τότε που όλος ο κόσμος, ακόμη και οι σύντροφοί του στην Ευρώπη, τον θεωρούσαν παράδειγμα ανυποληψίας και αποτυχίας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. 29χρονος για διαρρήξεις αυτοκινήτων
Επόμενο άρθροΠρόεδρος Βρετανικού Μουσείου: Βρετανία και Ελλάδα θα μπορούσαν να έρθουν σε συμφωνία για τα Μάρμαρα του Παρθενώνα