Το μήνυμα ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις υπερασπίζονται το ευρωπαϊκό και διεθνές δίκαιο και αν χρειαστεί θα υπερασπίσουν τα ευρωπαϊκά σύνορα που είναι ελληνικά σύνορα, έστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, απευθυνόμενος προς τους άνδρες της μπάντας των Ενόπλων Δυνάμεων, που του έψαλλαν τα κάλαντα.

 

Πρόσθεσε ότι πριν απ όλα είμαστε λαός της ειρήνης αλλά αυτό πρέπει να το θέλουν όλοι. Απευθυνόμενος εξάλλου προς τους άνδρες της προεδρικής φρουράς που επίσης του έψαλλαν τα κάλαντα, ο κ. Παυλόπουλος τους ευχαρίστησε γι αυτό που εκπροσωπούν και το μήνυμα της ελληνικής ιστορίας που μεταφέρουν σε όλο τον κόσμο και είναι μήνυμα ειρήνης και δημιουργίας. Το μήνυμά τους και την συνεισφορά τους την αναγνωρίζει ο ελληνικός λαός, είπε ο κ. Παυλόπουλος, καθώς μάλιστα τους έχουμε ιδιαίτερη ανάγκη σε αυτούς τους ταραγμένους καιρούς.

 

Τα κάλαντα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας έψαλλαν ακόμη ο Σύλλογος Συνδρόμου Down Ελλάδος, οι χορωδίες ΧΑΝ Νικαίας και Λυρείου Ιδρύματος, η Δημοτική Φιλαρμονική Αμφιλοχίας, το Χαμόγελο του Παιδιού, η Ομοσπονδία των Απανταχού Λευκαδίτικων Συλλόγων, το Λύκειο Ελληνίδων Παράρτημα Σπάτων, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού και ο Σύλλογος Ηπειρωτών ‘Ανω Λιοσίων. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αντάλλαξε δώρα και ευχές για καλή χρονιά με υγεία και δημιουργία και έβγαλε φωτογραφίες με όλους.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΕύλογη και δίκαιη η προσφορά της CVC
Επόμενο άρθροΟι θυσίες των πολιτών έπιασαν επιτέλους τόπο