Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας βρέθηκαν απόψε οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, προκειμένου να μιλήσουν με τεχνική ηγεσία και παίκτες και να στείλουν μήνυμα ενότητας σε μια δύσκολη για την ομάδα περίοδο.

 

Τα δύο αδέλφια μετέβησαν στο ΣΕΦ και πίσω από κλειστές πόρτες, μίλησαν πριν από την προπόνηση επί μακρόν τόσο με τους αθλητές όσο και με το προπονητικό επιτελείο, προκειμένου να δώσουν απαντήσεις και αποσαφηνίσουν το τοπίο ως προς το αύριο του συλλόγου.

 

Οι «ισχυροί άνδρες» της ΚΑΕ έλυσαν κάθε απορία που αιωρείται σε αγωνιστικό και οικονομικό επίπεδο, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να συσπειρώσουν την ομάδα, ενόψει της συνέχειας.

 

Αγωνιστικά, ο Γουέμπερ έμεινε για δεύτερη συνεχή ημέρα εκτός προπόνησης λόγω των ενοχλήσεων στο γόνατο και πολύ δύσκολα θα μπορέσει να ενισχύσει τους «ερυθρόλευκους» στον αυριανό αγώνα με ΠΑΟΚ, για την 24η ημέρα στην Α1 Ανδρών.

Αυτό σημαίνει πως αν ο Αμερικανός γκαρντ δεν τα καταφέρει ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με μοναδικό γκαρντ τον Μάντζαρη (!), αφού οι Σπανούλης – Στρέλνιεκς είναι τραυματίες και ο Γουίλιαμς-Γκος ταξίδεψε στις ΗΠΑ για την κηδεία της γιαγιάς του.

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΕισαγωγή στις Στρατιωτικές Σχολές για υποψηφίους από Μάνδρα και Μέγαρα
Επόμενο άρθροΓια εμάς δεν υπάρχει ζήτημα παραγραφής στην υπόθεση Novartis