Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020, 20:26

 

Μόλις λίγες ώρες μετά το ξέσπασμα του Γιώργου Δώνη στην κάμερα της NOVA βλέπουν το φως της δημοσιότητας μερικά από όσα συνέβησαν το προηγούμενο διάστημα και εξόργισαν τον τεχνικό του Παναθηναϊκού, ο οποίος ως γνωστόν άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, κάνοντας λόγο για πρόβλημα επικοινωνίας και στρατηγικής με τη διοίκηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες πριν από λίγες ημέρες ο Έλληνας τεχνικός σε συνάντησή του με άμεσους συνεργάτες του Γιάννη Αλαφούζου, του μεταφέρθηκαν τρεις αποφάσεις του μεγαλομετόχου των «πράσινων» για το σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο πρώτος αναφέρει ότι για να υλοποιηθεί η επέκταση του συμβολαίου του γιου του, Χρήστου Δώνη θα πρέπει ο ίδιος να αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας το προσεχές καλοκαίρι!  

Ο δεύτερος αφορά στο μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν. Πιο συγκεκριμένα του διαμηνύθηκε ότιι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτόν θα είναι ο ίδιος ο Αλαφούζος και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Τσάβι Ρόκα, ενημερώνοντάς τον παράλληλα  πως δεν θα υπάρξει καμία άνοδος στο μπάτζετ.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020, 20:38

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑτυχία και με τον Μιλουτίνοφ στον Ολυμπιακό!
Επόμενο άρθροΟι ενδεκάδες των δύο ομάδων