Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 8 Μαΐου 2020, 11:12

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο MVP του ΝΒΑ και αναμφίβολα ένας από τους λίγους παίκτες, για τους οποίους κάθε ομάδα θα ήταν πρόθυμη να… θυσιάσει πολλά αν μπορούσε να τον κάνει δικό της.

Για την ώρα, οι Μιλγουόκι Μπακς είναι η ομάδα που «χαίρεται» τον Έλληνα superstar κι ο ίδιος εμφανίζεται χαρούμενος και δεν έχει εκδηλώσει τάσεις φυγής.

Αυτό, βέβαια, δεν εμποδίζει τις υπόλοιπες ομάδες της λίγκας να ονειρεύονται την απόκτησή του και οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς είναι μια εξ αυτών.

Το «San Francisco Chronicle» δημοσίευσε θέμα με τίτλο «Πώς η διακοπή στο ΝΒΑ μεγαλώνει τις ελπίδες των Γουόριορς να αποκτήσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο». Δεν πρόκειται ακριβώς για ένα ρεπορτάζ, αλλά ένα μείγμα… υποθέσεων και πληροφοριών.

Στο σχετικό δημοσίευμα τονίζεται κατά βάση ότι οι «πολεμιστές» προετοιμάζουν εδώ και λίγα χρόνια ένα πλάνο, ώστε την κατάλληλη στιγμή να… χτυπήσουν την πόρτα του Γιάννη.

Ουσιαστικά, θεωρούν πως έχουν μαζέψει παίκτες και picks που μπορούν να δελεάσουν τους Μπακς να πουν «ναι» σε πιθανό trade, αν δουν πως ο Αντετοκούνμπο έχει πρόθεση να μην ανανεώσει το τρέχον συμβόλαιό του που εκπνέει το καλοκαίρι του 2021.

Είναι χαρακτηριστικό πως στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η ομάδα του Στιβ Κερ δεν αποκλείεται να ενδώσει και να συμπεριλάβει σε πιθανό trade κι έναν εκ των Κλέι Τόμπσον – Ντρέιμοντ Γκριν. Βέβαια, επισημαίνεται πως μέχρι στιγμής η σχέση του Γιάννη με τη διοίκηση των «ελαφιών» είναι σε πολύ καλό επίπεδο.

Πηγή: sdna.gr


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 8 Μαΐου 2020, 11:15

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤέλος η καθημερινή απογευματινή ενημέρωση από τον Σωτήρη Τσιόδρα
Επόμενο άρθροΤρελάθηκαν στο Twitter με την ομοιότητα της αδυνατισμένης Adele με πασίγνωστη ηθοποιό