Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020, 20:48

Το τελευταίο βήμα για να βρεθεί στους ομίλους του Champions League θα επιχειρήσει να κάνει απόψε (22:00, Cosmote Sport 1) ο Ολυμπιακός απέναντι στην Ομόνοια στη Λευκωσία, όπου θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τη νίκη (2-0) που πανηγύρισε πριν μία εβδομάδα στο Φάληρο.

Ο πρωταθλητής Ελλάδας, θα επιδιώξει να βρεθεί για δεύτερη στη σειρά χρονιά στην κλήρωση των ομίλων της κορυφαίας διοργάνωσης, που θα γίνει για το απόγευμα της Πέμπτης (1/10) στη Νιόν. Με στόχο φυσικά τη δόξα, την επιβεβαίωση, τους βαθμούς για την Ελλάδα στην κατάταξη της UEFA αλλά και χρήματα στα ταμεία του.

Υπενθυμίζεται, ότι σε περίπτωση πρόκρισης, ο Ολυμπιακός θα βρεθεί στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας για την κλήρωση των ομίλων.

Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικο κομμάτι ο Μαρτίνς θα παρατάξει την ομάδα του σε σχηματισμό 4-3-3, διάταξη με την οποία θα προσπαθήσει πρωτίστως να ελέγξει τη μεσαία γραμμή και τον ρυθμό του αγώνα.

Κάτω από τα ερυθρόλευκα γκολπίστ θα είναι ο Ζοζέ Σα, ενώ στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά θα πάρουν θέση οι Χολέμπας, Μπα, Σεμέδο και Ραφίνια.

Η τριάδα κεντρικών χαφ της ομάδας του Πειραιά απαρτίζεται από τους Εμβιλά, Μπουχαλάκη και Καμαρά, ενώ οι Ραντζέλοβιτς και Βαλμπουενά θα είναι στα δύο «φτερά», με τον Ελ Αραμπί να βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

Oι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ομόνοια: Φαμπιάνο, Λανγκ, Λούφτνερ, Λέσιακς, Χούμποτσαν, Κούσουλος, Γκόμες, Τζιωνής, Παπουλής, Μποτεάκ, Ντούρις

Ολυμπιακός: Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί. 

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜε… άγριες διαθέσεις μπήκε ο Τζόκοβιτς στο Roland Garros
Επόμενο άρθροΘετικός στον κορωνοϊό ο Τιάγκο Αλκάνταρα