Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020, 20:58

Ραντεβού με την ιστορία του έχει απόψε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος στις 22.00 (Cosmote Sport 1) θα αντιμετωπίσει την Κράσνονταρ στην Τούμπα, με στόχο να σφραγίσει για πρώτη φορά το εισιτήριο που οδηγεί στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League.

Οι «ασπρόμαυροι» ηττήθηκαν με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι, ωστόσο, το γκολ που σημείωσαν στη Ρωσία, τους δίνει αρκετές ελπίδες για να πετύχουν τον μεγάλο τους στόχο.

Η ομάδα του Φερέιρα για να φτάσει στα πλέι οφ πέτυχε δύο πολύ μεγάλες νίκες, αφήνοντας εκτός συνέχειας αρχικά την Μπεσίκτας και εν συνεχεία την Μπενφίκα των πολλών αστέρων.

Πάντως άπαντες στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ευελπιστούν ότι θα τριτώσει το καλό για τον δικέφαλο του Βορρά και θα καταφέρει για πρώτη φορά να περάσει στους χρυσοφόρους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Αμπέλ Φερέιρα θα παρατάξει την ομάδα του στον αποψινό αγώνα ρεβάνς των δύο ομάδων χωρίς κάποια αλλαγή συγκριτικά με το πρώτο μεταξύ τους ματς για τα πλέι οφ του Champions League.

Πιο συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ζίβκοβιτς με την τριπλέτα στα στόπερ να απαρτίζεται από τους Μιχαηλίδη, Βαρέλα και Ίνγκασον και τους Γιαννούλη – Κρέσπο να παίρνουν θέση στις πτέρυγες.

Στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Σβαμπ – Ελ Καντουρί και μπροστά τους στην επίθεση οι Τζόλης, Πέλκας και Αντρίγια Ζίβκοβιτς!

Υπενθυμίζεται ότι λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο φημισμένος Ιταλός Ντάνιελε Ορσάτο, ο οποίος σφύριξε πριν από μερικές εβδομάδες τον τελικό του Champions League ανάμεσα στην Μπάγερν και την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο ίδιος διαιτητής είχε διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Ρουμπίν Καζάν που είχε λήξει το 2011 ισόπαλη με σκορ 1-1.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Μιχαηλίδης, Βαρέλα, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Κρέσπο, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Τζόλης, Πέλκας, Αντρίγια Ζίβκοβιτς

Κράσνονταρ: Σαφόνοβ, Πετρόβ, Μαρτίνοβιτς, Κάιο, Ραμίρεζ, Ούτκιν, Καζίνσκι, Βιλένα, Κλάεσον, Καμπελά, Μπεργκ.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΗράκλειο: Νεκρός ανασύρθηκε από τη θάλασσα Γερμανός τουρίστας
Επόμενο άρθροN. Δένδιας: Συντονισμός Ελλάδας – Κύπρου ενόψει και της συνεδρίασης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου