Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2023, 19:37

Στις 20:30 (Novasports Prime) θα ξεκινήσει στην Τούμπα το μεγάλο ντέρμπι της 21η αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.

Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην τρίτη θέση έχοντας η κάθε μία από 42 βαθμούς και στο αποψινό ματς θα υπερβάλλουν εαυτούς για το «τρίποντο», στην προσπάθεια που καταβάλλουν να πλησιάσουν την κορυφή της βαθμολογίας.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Σλοβάκος, Ιβάν Κρούζλιακ, για τον οποίο οι δύο ομάδες επιδόθηκαν σε «χαρτοπόλεμο», λόγω της αντίδρασης των Πειραιωτών για τον ορισμό του.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα παρατάξει τον ΠΑΟΚ χωρίς εκπλήξεις.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Κοτάρσκι με τετράδα στην άμυνα τους Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκη και Ράφα Σοάρες από τα δεξιά προς τα αριστερά.

Στα χαφ θα αγωνιστούν οι Ντάντας – Αουγκούστο, με τον Πορτογάλο να εξαργυρώνει την εξαιρετική εμφάνιση που είχε απέναντι στον Λεβαδεικό, παίρνοντας φανέλα βασικού.

Η τριπλέτα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Ολιβέιρα παραμένει η ίδια, με τους Νάρεϊ – Αντρίγια στα άκρα και τον Κωνσταντέλια σε ρόλο μπαλαντέρ.

Στον αντίποδα ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στην Τούμπα με μία αλλαγή στην ενδεκάδα του, καθώς ο Μίτσελ έδωσε φανέλα βασικού στον Μασούρα.

Συγκεκριμένα ο Πασχαλάκης θα βρίσκεται κάτω από τα «ερυθρόλευκα» γκολπόστ, επιστρέφοντας στην Τούμπα, για πρώτη φορά ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ, ενώ η τετράδα άμυνας από αριστερά προς τα δεξιά αποτελείται από τους Ρέαμπτσιουκ, Ντόη, Παπασταθόπουλο και Ροντινέι.

Οι Εμβιλά – Χουάνγκ είναι τα δύο αμυντικά χαφ, με τον Μπιέλ να βρίσκεται στο αριστερό άκρο της επίθεσης, τον Μασούρα να βρίσκεται στην απέναντι πλευρά και τον Χάμες να είναι πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Μπακαμπού.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου / 4-2-3-1): Κοτάρσκι – Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες – Αουγκούστο, Ντάντας – Νάρεϊ, Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς – Ολιβέιρα.

Ολυμπιακός (Μίτσελ / 4-2-3-1): Πασχαλάκης – Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ – Εμβιλά, Χουάνγκ – Μασούρας, Χάμες, Μπιέλ – Μπακαμπού.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚλειστά τα σχολεία του Βόλου τη Δευτέρα
Επόμενο άρθροΚακοκαιρία Μπάρμπαρα: Κλειστά αύριο όλα τα σχολεία στη Λέσβο