Ο τουρισμός στα ελληνικά νησιά μπορεί φέτος να μην είναι στα ίδια επίπεδα άλλων χρόνων, εξαιτίας της πανδημίας, η Μύκονος όμως δεν έχει πάψει να έχει υψηλούς ρυθμούς και να προσφέρει εικόνες που ανεβάζουν τη θερμοκρασία.

Όπως αναφέρει το mykonoslive.tv, το νησί έχει επισκεφθεί η Jessica Aidi, η οποία συνεχίζει να προκαλεί ταχυπαλμίες με την εξωτική ομορφιά της. Η Γαλλίδα καλλονή πήγε για μπάνιο στον Πάνορμο φορώντας ανύπαρκτο μπικίνι και ανέβασε τον υδράργυρο στα ύψη! Φήμες ότι τα καυτά της οπίσθια έκαναν ακόμα και την θάλασσα να κοχλάζει, ελέγχονται ως ανακριβείς!

Το εκρηκτικό μοντέλο και σύντροφος του Ιταλού ποδοσφαιριστή Marco Veratti ήταν σε μεγάλα κέφια. Στεκόταν στην ακροθαλασσιά με μια φέτα καρπούζι στο χέρι κάνοντας διαφορά αστεία, ενώ δεν έλειψαν οι σέλφι και τα παιχνίδια στο νερό με τις φίλες της!

Εν τω μεταξύ ήρεμες οικογενειακές διακοπές απολαμβάνει η Ana Beatriz Barros με τον άντρα της Karim El Chiaty και τα δύο παιδιά τους στην Μύκονο. Το πρώην «αγγελάκι» της Victoria’s Secret συνεχίζει τις διακοπές του στο σπίτι που διατηρεί η οικογένεια του συζύγου του στο νησί των Ανέμων.

Το καθημερινό της πρόγραμμα περιλαμβάνει μπάνια στις παραλίες του νησιού και βόλτες με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η κάμερα την εντόπισε να χαλαρώνει στο beach bar restaurant Solymar στο Καλό Λιβάδι. Η Ana επέλεξε για την παραλία να φορέσει μαύρο μπικίνι που αναδείκνυε το σώμα της, το οποίο βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα αν και γέννησε πρόσφατα.

Μετά το χαλάρωμα on the beach, κατευθύνθηκε μαζί με τον ελληνοαιγυπτιακής καταγωγής σύζυγό της στο εστιατόριο του μαγαζιού για να γευματίσουν. Οι δυο τους αγαπούν πολύ την Μύκονο, την επέλεξαν για να παντρευτούν και την επισκέπτονται ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια. Λίγο ακόμα και θα πολιτογραφηθούν Μυκονιάτες!

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑκάθιστος Ύμνος την Παρασκευή στη Μητρόπολη Αθηνών για την Αγία Σοφία
Επόμενο άρθροΒόλος: Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο Δημαρχείο για ιχνηλάτηση επαφών της συνεργάτιδας του γραφείου του Δημάρχου