Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2020, 10:33

Αρχικά, οι Λος Άντζελες Λέικερς αναγκάστηκαν να παραλείψουν την παρέλαση πρωταθλήματος και τώρα ζητούν από τους οπαδούς τους να περιμένουν ακόμα περισσότερο προκειμένου να τους απολαύσουν από κοντά.

Οι πρωταθλητές του NBA ανακοίνωσαν την Τετάρτη ότι θα ξεκινήσουν τη σεζόν 2020-21 χωρίς θεατές στην έδρα τους, το Staples Center, και στη συνέχεια θα αξιολογήσουν την κατάσταση καθώς προχωρά η σεζόν.

Οι Λος Αντζελες Κλίπερς, που επίσης παίζουν στο Staples Center, δεν έχουν ανακοινώσει το δικό τους σχέδιο για την επερχόμενη σεζόν, αλλά αναμένεται να ακολουθήσουν την ίδια στάση.

Οι Λέικερς δήλωσαν ότι η απόφασή τους ελήφθη μετά από καθοδήγηση από τους ηγέτες της πολιτείας της Καλιφόρνια, καθώς και τοπικούς αξιωματούχους υγείας.

Η επίσημη στάση της ομάδας είναι ότι τα παιχνίδια θα διεξαχθούν χωρίς θεατές «μέχρι νεοτέρας».

«Η υγεία και η ασφάλεια των φιλάθλων μας, των παικτών, του προσωπικού και της κοινότητάς μας είναι η κύρια προτεραιότητά μας και θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με πολιτειακούς και τοπικούς αξιωματούχους για να καταλήξουμε σε ένα σχέδιο για να καλωσορίσουμε με ασφάλεια τους θεατές μας στο Staples Center, σύμφωνα με την τοπική πολιτεία και τις οδηγίες του NBA» ανέφερε η ανακοίνωση της ομάδας.

Η ανακοίνωση των Lakers φάνηκε να υποδηλώνει και ότι η ομάδα θα περιμένει να σηκώσει το πιο πρόσφατο banner πρωταθλήματος για όταν οι φίλαθλοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν εντός έδρας παιχνίδια.

«Εκτιμούμε τη συνεχιζόμενη υποστήριξή σας και ανυπομονούμε να συναντηθούμε, όταν είναι ασφαλές να το κάνουμε, για να γιορτάσουμε την τοποθέτηση του banner μας και την αναζήτηση ενός νέου τίτλου» δήλωσε η ομάδα.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2020, 10:40

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΗράκλειο: Δήλωσαν μετανιωμένοι για τον ξυλοδαρμό των τριών εργαζόμενων του δήμου
Επόμενο άρθροΣούπερ μάρκετ: Αλλάζει από Δευτέρα το ωράριο – Θα κλείνουν στις 20:30