Ο πολυσυζητημένος γάμος του Φίλιππου Γλύξμπουργκ και της Nina Flohr πραγματοποιήθηκε στην Μητρόπολη Αθηνών, το απόγευμα του Σαββάτου (23/10). Το μυστήριο διήρκησε περίπου μιάμιση ώρα και πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί περιμετρικά του ιστορικού ναού προκειμένου να παρακολουθήσει έστω και από απόσταση κάποια στιγμιότυπα.

Για τον γάμο του Φίλιππου Γλύξμπουργκ και της Nina Flohr, οι πρώτοι καλεσμένοι κατέφθασαν στον ιστορικό ναό της Μητρόπολης Αθηνών λίγα λεπτά πριν από τις 17:00. Η νύφη έφτασε στην εκκλησία περίπου στις 17:25 και, όπως ήταν αναμενόμενο, ήταν πανέμορφη. Οι καλεσμένοι του ζευγαριού δεν ξεπερνούσαν τους 100 λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό. (Δείτε στο TLIFE φωτογραφίες από τους καλεσμένους)

Μετά την τελετή, σειρά είχε η γαμήλια δεξίωση στον Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο στο Ζάππειο εκεί όπου οι νεόνυμφοι ευχαρίστησαν τους προσκεκλημένους τους για το ταξίδι τους στην Ελλάδα και την παρουσία τους στον γάμο. Από τις αφίξεις που ξεχώρισαν στην γαμήλια δεξίωση, όπως και στην εκκλησία, ήταν του Παύλου με τη Μαρί Σαντάλ αλλά και του Σταύρου Νιάρχου με την Ντάσα Ζούκοβα. (Δείτε στο TLIFE φωτογραφίες από την γαμήλια δεξίωση)

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣαν στο… σπίτι της η Σίτι, νίκησε 4-1 στην έδρα της Μπράιτον
Επόμενο άρθροΝίκη με την υπογραφή Πετρόπουλου για την ΑΕΚ, 64-63 τον Άρη