Πάνω από 52.000 σπίτια παρακολουθήσαν χθες Κυριακή 11 Οκτωβρίου στο ERTFLIX σε avant premiere τα πρώτα επεισόδια των νέων σειρών της ΕΡΤ. Εκατοντάδες ήταν τα θετικά μηνύματα που γράφηκαν χθες στα Social Media για τις τρεις σειρές όπου έκανα πρεμιέρα στο ERΤFLIX.

Τα «Καλύτερα μας χρόνια», το «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» και η «Τούρτα της Μαμάς» έσπασαν όλα τα ρεκόρ θέασης στην ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ, τόσο μέσω των smart τηλεοράσεων, όσο και από το ertflix.gr καταγράφοντας πρωτοφανή αύξηση σε σχέση με την μεσοσταθμική ημερήσια επισκεψιμότητα του ERTFLIX.

Είναι εντυπωσιακό ότι χθες συνολικά την πλατφόρμα επισκέφθηκαν 265.291 χρήστες, ενώ η πρόσβαση μέσω τηλεοράσεων έσπασε ρεκόρ 5μήνου.

Μάλιστα ήταν τέτοια η ζήτηση των σειρών μέχρι αργά το βράδυ που η ΕΡΤ αποφάσισε να παρατείνει το χρόνο πρόσβασης των πρώτων επεισοδίων ως τις 3 το πρωί και όχι μέχρι τα μεσάνυχτα όπως είχε αρχικά αποφασιστεί.

Υπενθυμίζεται ότι το «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» κάνει πρεμιέρα απόψε στις 20.00 στην ΕΡΤ1 και θα προβάλλεται κάθε μέρα από Δευτέρα ως και Παρασκευή, τα «Καλύτερα μας Χρόνια» κάνουν πρεμιέρα την Πέμπτη στις 22.00 και θα προβάλλονται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, ενώ την Πέμπτη στις 23.00 θα ακολουθεί και η «Τούρτα της Μαμάς».

Οι πρεμιέρες, ωστόσο, δεν σταματούν εδώ, καθώς απόψε το βράδυ αμέσως μετά το Κεντρικό δελτίο Ειδήσεων θα αρχίσει να προβάλλεται και το «Μεγάλο Παιχνίδι», το πιο επιτυχημένο αθλητικό τηλεπαιχνίδι του BBC που θα παρουσιάζει στην ελληνική του εκδοχή ο Γιώργος Λέντζας.

Δείτε εδώ περισσότερα για τις νέες σειρές της ΕΡΤ

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜπάσκετ: Ανακοίνωσε Τσιρογιάννη ο Άρης
Επόμενο άρθροΑυξήθηκαν σε πέντε οι παίκτες με κορωνοϊό στη Βιλερμπάν