Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σχολιάζοντας τις άγριες αποδοκιμασίες που δέχθηκε ο Γιώργος Βαρεμένος, δήλωσε ότι είναι αντίθετος με τους προπηλακισμούς

 

«Δεν είναι ωραίο να βλέπεις τον αντιπρόεδρο του ελληνικού Κοινοβουλίου να δέχεται προπηλακισμούς», σχολίασε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή τις άγριες αποδοκιμασίες που δέχτηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Βαρεμένος στη Μελβούρνη μετά το πέρας της παρέλασης.

 

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, δήλωσε ότι είναι αντίθετος με τους προπηλακισμούς ενώ σημείωσε ότι ειδικά στην ομογένεια στην Αυστραλία το κλίμα είναι τεταμένο γιατί οι ομογενείς έχουν δώσει επί δεκαετίες μάχες για το σκοπιανό.

 

Εξέφρασε δε την ελπίδα αύριο να μη δούμε μαζικές αποδοκιμασίες.

 

Ο κ. Γεωργιάδης ωστόσο, υπενθύμισε ότι το 2011 ο ΣΥΡΙΖΑ είχε πρωτοστατήσει στα επεισόδια που προκάλεσαν την ματαίωση της παρέλασης του 2011 στη Θεσσαλονίκη και την αποχώρηση του προέδρου Παπούλια. Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ ένα από τα άτομα που είχαν συλληφθεί τότε για τα επεισόδια ήταν και ο Νίκος Καρανίκας, νυν σύμβουλος του πρωθυπουργού.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθρο«Σφυριά» για τον Kώστα, επενδύσεις για τον Γιάννη
Επόμενο άρθροTα «μυστικά όπλα» που έφεραν την «απογείωση»