Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022, 23:21

Η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε τους υπο-ομίλους από τους οποίους θα προκύψουν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ και του Άρη στο Β’ προκριματικό γύρο του Conference League, στην κλήρωση η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο (Τετάρτη 15/6, 14:00) στη Νιόν της Ελβετίας.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στους ισχυρούς του 8ου γκρουπ. Στους αδύναμους, από όπου θα προκύψει ο αντίπαλος των «ασπρόμαυρων», είναι οι εξής ομάδες:Τζουγκάρντεν (Σουηδία), Φλοριάνα (Μάλτα) ή Πετροκούμπ (Μολδαβία), Λέφσκι Σόφιας (Βουλγαρία), Ακαδημία Πούσκας (Ουγγαρία) και Ρασίνγκ Ουνιόν (Λουξεμβούργο).

Αντίστοιχα, ο Άρης βρίσκεται και αυτός στους ισχυρούς του 1ου γκρουπ. Μπροστά της, η ομάδα του Χερμάν Μπούργος θα βρει μία εκ των Μακάμπι Νετάνια (Ισραήλ), Μπότεφ Πλόβντιβ (Βουλγαρία), Γκαμπάλα (Αζερμπαϊτζάν), Γκόμελ (Λευκορωσία) και τη νικήτρια του ζευγαριού Γκζίρα Γιουνάιτεντ (Μάλτα) – Αθλέτικ Κλαμπ Ντ’ Εσκάλδες (Ανδόρα).

Υπενθυμίζεται πως οι πρώτοι αγώνες του 2ου προκριματικού γύρου του Conference League θα πραγματοποιηθούν στις 21 Ιουλίου και οι ρεβάνς στις 28 Ιουλίου.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022, 23:23

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠρόστιμο 60.000 ευρώ σε πρατήριο καυσίμων του Βόλου για νοθευμένη βενζίνη
Επόμενο άρθροΚυριάκος Μητσοτάκης: Οι Έλληνες πρέπει να αισθάνονται απόλυτα ασφαλείς