«Κομιστή της παρακμής» χαρακτηρίζει η Ρένα Δούρου τον αντίπαλό της στον β’ γύρο των περιφερειακών εκλογών στην Αττική Γιώργο Πατούλη, σημειώνοντας πως «δεν θα επιτρέψουμε να μας γυρίσει πίσω».

 

Σε δηλώσεις της στην «Αυγή» η κ. Δούρου υποστηρίζει ότι ο κ. Πατούλης «έχει δώσει δείγμα γραφής αναποτελεσματικότητας και γκρίζων σημείων» και καλεί τους πολίτες «να συγκρίνουν και να κρίνουν».

 

Επαναλαμβάνει πάντως την ανάγκη προγραμματικών συγκλίσεων και εν όψει της εφαρμογής της απλής αναλογικής υπογραμμίζει: «Δεν θα είμαι εγώ η πρώτη που θα φύγει από το τραπέζι της συνεννόησης. Βασικά, θα είμαι η τελευταία που θα αποχωρήσει από την αίθουσα».

 

«Η Ελλάδα παραμένει προοδευτική πλειοψηφία, σε πείσμα της λυσσώδους εκστρατείας πολεμικής και συκοφάντησης. Όμως εμείς αντέξαμε, δεν λυγίσαμε και…χαλάσαμε την πιάτσα» σημειώνει και προσθέτει: «Επιμένω μονότονα να μιλάω για την ανάγκη προγραμματικών συγκλίσεων. Για την υπεράσπιση και ενίσχυση των κοινωνικών δομών που φτιάξαμε αυτά τα τέσσερα χρόνια. Για διατήρηση της κοινωνικής αλληλεγγύης. Για την αποτροπή επιστροφής σε μια αμαρτωλή νοοτροπία διοίκησης και άσκησης της εξουσίας».

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροCGC και RWC μείωσαν τα ποσοστά τους στην Eurobank
Επόμενο άρθροΓια προσπάθεια χειραγώγησης της δικαιοσύνης κατηγορεί την κυβέρνηση ο Κικίλιας