“Η κυβέρνηση σχεδιάζει πολιτικές υπέρ πλεονασμάτων που φτωχοποιούν τον ελληνικό λαό και καταστρέφουν τις προοπτικές της ανάπτυξης, ώστε να “ντιλάρει” με τους δανειστές για να μοιράσει προεκλογικά μεταχρονολογημένες επιταγές χωρίς αντίκρισμα. Όπως αποδείχθηκε 10 παίρνει και 1 επιστρέφει”, σχολίασε το το Κίνημα Αλλαγής με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου για το Πρόγραμμα Σταθερότητας που παρουσιάστηκε στο Euroworking Group.

 

“Στο τρίπτυχο λιτότητα-υπερφορολόγηση-μείωση των κοινωνικών παροχών επιμένει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -Ακροδεξιάς. Είναι η υπογραφή του κ. Τσίπρα για τον αργό θάνατο της ελληνικής οικονομίας. Αυτό αποδεικνύει το Πρόγραμμα Σταθερότητας που κατέθεσε χθες στις Βρυξέλλες”, δήλωσε.

 

Ενώ, δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι “με κυνικότητα και αναλγησία δεσμεύεται για δραστική μείωση των δαπανών για την Υγεία και τη Παιδεία (κατά δύο δισεκατομμύρια ευρώ αθροιστικά), την ώρα μάλιστα που τα Δημόσια Νοσοκομεία καταρρέουν και η Δημόσια Παιδεία διαλύεται”. “Όσο παραμένει ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνηση του στην εξουσία, η ζημιά για την χώρα και τον λαό μας μεγαλώνει”, καταλήγει το Κίνημα Αλλαγής.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΠράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές στις 11 Μαΐου
Επόμενο άρθροΠρέπει να κάνεις κάτι καινούργιο αν θες να δεις κάτι καινούργιο