Η αγαπημένη ηθοποιός Κοραλία Καράντη μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για τον ηλικιακό ρατσισμό, τις κακοποιήσεις που υπέστη, τις σχέσεις της με τους άντρες και τον γιο της και έναν τρίτο άγνωστο γάμο.

Η ηθοποιός, Κοραλία Καράντη, που πρωταγωνιστεί στην «ασκητική» του Νίκου Καζαντζάκη, σε σκηνοθεσία Πάνου Αγγελόπουλου & μουσική Δημήτρη Παπαδημητρίου, στο θέατρο «Βρετάνια», μίλησε για την οικογένειά της αλλά και για τη σχέση της με τον πατέρα της.

«Ο δρόμος της αρετής είναι ο δύσκολος, ανηφορικός άλλα αυτός είναι και ο δρόμος της λύτρωσης. Ο δρόμος της ζωής μου ήταν δύσκολος, είμαι ένα παιδί που μεγάλωσε χωρίς τον πάτερα του, όπως ακριβώς και η μητέρα μου & έχουμε προσφυγικές ρίζες.

Ο πατέρας μου είχε χωρίσει ήδη από τη μητέρα μου, όταν ήμουν 2 ετών και έφυγε στο εξωτερικό όταν εγώ ήμουν 6 ετών και πλέον η απουσία του ήταν καταλυτική.

Όταν μεγαλώνεις συγχωρείς, κατανοείς ότι οι άνθρωποι που σε πλήγωσαν το έκαναν γιατί δεν μπορούσαν να κάνουν διαφορετικά, κουβαλούσαν δικά τους τραύματα. Ξαναβρέθηκα με τον πάτερα μου, συμφιλιωθήκαμε, ήμουν μαζί του τα τελευταία δυο χρόνια της ζωής του που ήταν άρρωστος, ώρα του καλή εκεί που είναι», ανέφερε αρχικά η Κοραλία Καράντη.

Μεταξύ άλλων, τοποθετήθηκε σχετικά με την προσωπική ζωή της, τον γάμο αλλά και για τον κοινωνικό ρατσισμό που έχει δεχθεί ως γυναίκα.

«Το ότι κατά σύμπτωση εγώ χώρισα όταν ο γιος μου ήταν δυο ετών, ήταν κάτι που είχε συγκλονίσει, συνειδητοποίησα ότι είχε ανακινηθεί μέσα μου η επανάληψη.

Πέρασα το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου μονίμως συντροφευμένη, άλλα αποφάσισα να μην επαναλάβω τα ίδια λάθη προκείμενου να μην είμαι μόνη μου. Ήμουν «κανονική» σύζυγος και όχι επαναστάτρια, άλλά δεν έκανα ποτέ υποχωρήσεις του τύπου «δεν πειράζει βρε παιδί μου, φτάνει να είμαστε μαζί», επεσήμανε.

«Αγαπάω τους άντρες, νεότερη πίστευα πως οι άντρες φταίνε για όλα, δεν το πιστεύω πια, οι σύγχρονες γυναίκες είμαστε επιθετικές, απαιτητικές, δε χαρίζουμε κάστανα.

Από το αντρικό στοιχείο καταπιέστηκα σε όλα, μπορεί να κάνεις μία δουλειά που στηρίζεται πάνω σου και να μην αμειφθείς με τον ίδιο μισθό επειδή είσαι γυναίκα. Έχω ακούσει άπειρα σεξιστικά σχόλια και άμα περάσεις τα 40 – 45, αντιμετωπίζεις ηλικιακό ρατσισμό, δεν υπάρχουν κεντρικοί ρολόι, άλλα παράπλευροι», πρόσθεσε η Κοραλία Καράντη μιλώντας στο «Πάμε Δανάη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠάτρα: Όταν η Πισπιρίγκου αναζητούσε ευθύνες στον Θεό για τους θανάτους των παιδιών της
Επόμενο άρθροΌλες οι ανακοινώσεις στο συνέδριο Google I/O 2022