Το σκορ τα λέει όλα.Με 4-0 ο Ολυμπιακός Βόλου έχασε στην Καρδίτσα από την τοπική Αναγέννηση για το πρωτάθλημα της σούπερ λιγκ 2.Στο 38’ έγινε το 1-0 για την Αναγέννηση Καρδίτσας μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπενγκόα, για να καταλήξει η μπάλα στα δίχτυα του Ξενοδόχοφ.Στο 56’ από δεξιά έβγαλε τη σέντρα ο Καρανίκας, με τον Γκίνη με κεφαλιά να σκοράρει για την ομάδα του και να κάνει το 2-0 στην αναμέτρηση.Στο 67’ μετά από εκτέλεση φάουλ η άμυνα του Ολυμπιακού Βόλου δεν μπόρεσε να διώξει, με αποτέλεσμα ο Κοτσώνης να σκοράρει για το 3-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας.Στο 89′ η Αναγέννηση έφτασε στο 4-0, με τον Ξενοδόχοφ να κάνει την έξοδο αλλά να μην βρίσκει την μπάλα και την άμυνα να μην είναι σε θέση ν’ ανταποκριθεί, οπότε ο Βιδάλ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις:

Αναγέννηση Καρδίτσας (Αμανατίδης): Γκέκας, Καρανίκας, Σταμόπουλος Γκόλιας, Λαρέα (43’ λ.τ. Κοτσώνης), Γκίνη, Λαγός, Πλέγας, Μπραμπίγια (78′ Μάνιος), Mπενγκόα (78′ Βιδάλ), Αθανασιάδης (46’ Γκουγκούδης).
Ολυμπιακός Βόλου (Καγιέχα):  Ξενοδόχοφ, Γραικός, Να’ά, Φιλίποβιτς, Μαρκοπουλιώτης, Σκοπελίτης, Κόλα (61’ Nτουάρτε), Κουντουριώτης (61’ Οκάν), Βερνάρδος (85′ Χάσεκ), Μπάτροβιτς (75′ Κατσούκης), Σιαφά.

Προηγούμενο άρθροΠέθανε ο σχεδιαστής μόδας Virgil Abloh
Επόμενο άρθροΝίκησε η Δήμητρα-ισοπαλία ο Θησέας στον τρίτο όμιλο της γ’ εθνικής