Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 11 Μαΐου 2022, 20:59

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» αναμετρώνται αυτήν την ώρα (Novasports Prime) o Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League.

Στο αποψινό ντέρμπι «αιωνίων» ανάμεσα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό και το «τριφύλλι» οι «πράσινοι» είναι αυτοί που «καίγονται» για θετικό αποτέλεσμα, στην προσπάθεια που καταβάλλει για την έξοδο στην Ευρώπη.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς παραμένει αήττητη στο μίνι πρωτάθλημα, με τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, ενώ δεν δέχθηκε γκολ σε πέντε εξ αυτών των αγώνων, «σκαρφαλώνοντας» στην τρίτη θέση.

Πάντως και ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη για λόγους γοήτρου, με τους Πειραιώτες να προέρχονται από τη νίκη με 1-0 στην έδρα του Άρη, όπου αγωνίστηκαν με τις… ρεζέρβες τους.

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 0-0

Γκολ:

Κίτρινες:

Κόκκινες:

Δοκάρια:

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μάντι Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Ρόνι Λόπες, Γκάρι Ροντρίγκες, Ελ Αραμπί

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σάντσες, Σένκεφελντ, Σάρλια, Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Παλάσιος, Ιωαννίδης.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 11 Μαΐου 2022, 21:00

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Δεν υπάρχει λογική σε αυτό που έκανα» – Ολοκληρώθηκε η απολογία του
Επόμενο άρθροΓΣΕΕ: Καταγγέλλει τη διοίκηση της ΣΤΑΣΥ – Ζητούν φυλάκιση και χρήματα από τους συνδικαλιστές επειδή διεκδικούν τα δικαιώματα των εργαζομένων