Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2022, 21:00

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα (Novasports 4) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το παιχνίδι του Ολυμπιακού με αντίπαλο την Παρτιζάν.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα αντιμετωπίζει το συγκρότημα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, για την 7η αγωνιστική της Super League, με στόχο φυσικά την επιστροφή στις νίκες, μετά τις δύο σερί εντός έδρας ήττες από Μονακό και Βαλένθια.

Οι Πειραιώτες έχουν ρεκόρ 4-2, ενώ οι Σέρβοι 3-3.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν παραταχθεί πλήρεις στο αποψινό ματς, σε αντίθεση με την ομάδα του Βελιγραδίου που ήρθε σε ΣΕΦ με πολλά προβλήματα, έχοντας στην αποστολή της μόλις 9 παίκτες. Ανάμεσα σε αυτούς πάντως, βρίσκεται και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και τον έκανε να ανεβάσει πυρετό την Τετάρτη (9/11).

Στο απουσιολόγιο της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς βρίσκονται οι Ντανίλο Άντζουσιτς, Αλέκσα Αβράμοβιτς, Ντάντε Έξουμ, Μπάλσα Κοπρίβιτσα, Άλεν Σμάιλαγκιτς και Ούρος Τριφούνοβιτς.

 Διαιτητές του αγώνα είναι οι Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Τζόρντι Αλιάγκα (Ισπανία) και Ράιν Πεεράντι (Εσθονία).

Τα δεκάλεπτα: 22-14

O Zέλικο Ομπράντοβιτς σε... όχι και τόσο ήρεμη διάθεσηΣτο ΣΕΦ και ο πρόεδρος της Euroleague Basketball, Ντέγιαν ΜποντιρόγκαΣτο πλευρό του μπασκετικού Ολυμπιακού και ο Μίτσελ


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2022, 21:20

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΒόλος-Γιάννινα 2-1 με Οζέγκοβιτς εις………..διπλούν
Επόμενο άρθροΑθήνα: Θρίλερ με δύο πτήσεις της Emirates στο «Βενιζέλος» – Η CIA ενημέρωσε για ύποπτο Άραβα