Άνοιξε και πάλι την Παρασκευή 27 Μαρτίου, η ηλεκτρονική πλατφόρμα Α21 για την υποβολή αίτησης για το επίδομα παιδιού έτους 2020, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ).

Όπως αναφέρει ο ΟΠΕΚΑ: «Οι δικαιούχοι του επιδόματος παιδιού θα μπορούν να υποβάλουν την αίτηση Α21 στην πλατφόρμα της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης (ΗΔΙΚΑ) https://www.idika.gr/epidomapaidiou/ ή μέσω του διαδικτυακού τόπου opeka.gr, με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης του δικαιούχου στο TAXISnet.

Η πρώτη δόση του 2020 θα καταβληθεί την 31η Μαρτίου, τελευταία εργάσιμη μέρα του μήνα (όπως έχει πλέον καθιερωθεί για την καταβολή των επιδομάτων), για όσους υπέβαλαν αίτηση έως τις 16/03 και έχει εγκριθεί η αίτησή τους.

Επισημαίνεται ότι, για να χορηγηθεί το επίδομα η αίτηση πρέπει να υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί. Η αίτηση που έχει αποθηκευθεί προσωρινά θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τον σύνδεσμο (https://www.idika.gr/epidomapaidiou/2020/Home/FAQ) με τις συχνές ερωτήσεις-απαντήσεις  για την διευκόλυνση τους».

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο«Θα πήγαινα εκ νέου στην Μπαρτσελόνα»
Επόμενο άρθροΒόλος: Αρνητικός στον κορωνοϊό 32χρονος – Στην αναμονή για πέντε ύποπτα κρούσματα