Με ανακοίνωσή του ο ΟΠΕΚΑ ενημερώνει τους δικαιούχους του επιδόματος παιδιού ότι την Πέμπτη 14/05/2020 τα μεσάνυχτα (ώρα 00.00΄) θα κλείσει προσωρινά η ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτήσεων Α21 για το Επίδομα Παιδιού 2020, όπως καθιερωμένα συμβαίνει πριν από κάθε πληρωμή.

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται πως: «Μετά τα μεσάνυχτα (ώρα 00.00΄) της 14ης Μαΐου η ηλεκτρονική πλατφόρμα δεν θα δέχεται νέες αιτήσεις μέχρι να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση και καταβολή της 2ης διμηνιαίας δόσης για το 2020. Μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής, η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα ενεργοποιηθεί εκ νέου για νέες αιτήσεις.

Προσοχή: Υπενθυμίζεται στους ενδιαφερόμενους δικαιούχους ότι για να χορηγηθεί το επίδομα παιδιού θα πρέπει η αίτηση να υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί. Η αίτηση που έχει αποθηκευθεί προσωρινά θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.

Η 2η διμηνιαία δόση του 2020 (για τον Μάρτιο και τον Απρίλιο) θα καταβληθεί την Παρασκευή 29 Μαΐου 2020 (τελευταία εργάσιμη ημέρα του μήνα όπως έχει καθιερωθεί)».

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροO Αλ. Μεϊκόπουλος για την «Παγκόσμια Ημέρα του Νοσηλευτή»
Επόμενο άρθροΚ. Μητσοτάκης για πυροπροστασία και κορονοϊό: “Απαιτείται συλλογική συνεργασία και ατομική ευθύνη” (video)