Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021, 15:00

Την έντονη αντίδραση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκάλεσαν ρατσιστικά σχόλια που εμφανίστηκαν στα social media, σε βάρος των Άξελ Τουανζέμπε και Αντονί Μαρσιάλ, μετά τη χθεσινή (27/1) απροσδόκητη ήττα της ομάδας από την ουραγό Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ».

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, ο αγγλικός σύλλογος επισημαίνει ότι «είμαστε αηδιασμένοι από τη ρατσιστική κακοποίηση που υπέστησαν παίκτες μας μέσω των social media, μετά το χθεσινοβραδινό παιχνίδι. Το καταδικάζουμε απερίφραστα και το ενθαρρυντικό είναι ότι βλέπουμε άλλους φιλάθλους να το καταδικάζουν κι αυτοί. Η ταυτοποίηση αυτών των ανώνυμων άμυαλων ηλιθίων παραμενει προβληματική. Καλούμε τις πλατφόρμες των social media και τις ρυθμιστικές αρχές να αυστηροποιήσουν τα μέτρα, ώστε να αποτρέπουν τέτοιου είδους συμπεριφορές».

Τον αποτροπιασμό τους εξέφρασαν, μέσω των προσωπικών λογαριασμών τους, και ποδοσφαιριστές της Μαντσεστερ. «Ενωμένοι (United) εναντίον του ρατσισμού. Δεν θα το ανεχθούμε» έγραψε ο αρχηγός της ομάδας, Χάρι Μαγκουάιρ, ενώ ο Σκοτ ΜακΤόμινεϊ δηλώνει «αηδιασμένος με όσα διάβασα σήμερα το πρωί».


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021, 15:14

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΦ. Γεννηματά : Να δοθεί προσωρινή σύνταξη, σε όλους όσοι εκκρεμεί η περίπτωσή τους
Επόμενο άρθροΞεκίνησαν οι δηλώσεις για τα ξενοδοχεία, πώς θα κάνετε την αίτηση