Την απουσία του Μάρκο Λιβάγια από τον αγώνα με τον Πανιώνιο (26/1, 19:30) προανήγγειλε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Κατά τη διάρκεια των καθιερωμένων δηλώσεών του στη NOVA, ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε επίσης και για τον Ούρος Τσόσιτς, διαψεύδοντας ότι τον έχει τοποθετήσει στο περιθώριο.

 

«Τα πράγματα είναι απλά. Έντεκα ξεκινάνε, κάποιοι μένουν στον πάγκο, κάποιοι εκτός αποστολής. Εννοείται πως υπολογίζεται κανονικά. Όλα έχουν μια λογική. Δεν μπορούν να παίξουν όλοι» είπε αναφορικά με τον Σέρβο αμυντικό, ενώ για τν Γκάλο υπογράμμισε: «Δεν αμφέβαλα ποτέ κανείς για την αξία του. Δεν είχε ξεκινήσει καλά στη σεζόν αλλά σιγά – σιγά έδειξε καλή νοοτροπία. Ξέρουμε τις αδυναμίες του και τα προτερήματα του. Μέσα από τους σχηματισμούς, προσπαθούμε να αναδείξουμε τα προτερήματά του. Είναι σε καλό φεγγάρι και μακάρι να συνεχίσει έτσι».

 

Παράλληλα αναφέρθηκε στη σημασία του αγώνα με τον Πανιώνιο: «Είναι μια πολύ καλή ομάδα και γίνεται ακόμα πιο δύσκολο το ματς στη Νέα Σμύρνη. Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι σ’ αυτό το ματς και θα είναι μεγάλο λάθος να σκεφτούμε επόμενο ματς. Και αν κερδίσουμε, είναι δεδομένο πως θα μας δώσει καλύτερη ψυχολογία. Έχουμε κερδίσει κάποια ματς, πάμε με καλή ψυχολογία και στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και με αυτοπεποίθηση. Ο Μάντζιος ταιριάζει στον Πανιώνιο. Είναι μια ομάδα που έχει θέληση, έχει πάθος. Ξέρω πως περιμένουν το παιχνίδι με την ΑΕΚ και αν δεν παίξουμε καλά, θα δυσκολευτούμε. Πρέπει να παίξουμε καλά, για να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη. Έχει αλλάξει στιλ παιχνιδιού ο Πανιώνιος. Είναι πιο συμπαγής και γι αυτό περιμένουμε ένα δύσκολο ματς».

 

 

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΤο Facebook προχωρά σε ενοποίηση των WhatsApp, Instagram και Messenger
Επόμενο άρθρο“Άδειασμα” Παπαπέτρου από ΕΠΟ: “Προβλέπεται 4η αλλαγή”