Ουρές παρατηρούνται από τα ξημερώματα και σήμερα έξω από τη ΔΕΗ στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Στην Αθήνα όπως ανέφερε η ρεπόρτερ της ΕΡΤ1 Κατερίνα Μπατζάκη, το υποκατάστημα στο κέντρο της Αθήνας, άνοιξε 40 λεπτά νωρίτερα από την προκαθορισμένη ώρα έναρξης, καθώς είχε σχηματιστεί μεγάλη ουρά. Στο σημείο υπάρχουν και αστυνομικοί προκειμένου να τηρούνται οι απαιτούμενες αποστάσεις ασφαλείας.

Και στη Θεσσαλονίκη έχουν σχηματιστεί ουρές, ωστόσο είναι λιγότερος ο κόσμος από χθες. Η ρεπόρτερ της ΕΡΤ3 Λία Χριστάρα από το υποκατάστημα της ΔΕΗ στην οδό Βούλγαρη ανέφερε ότι από τις 5 το πρωί έχουν πάει στο υποκατάστημα, χωρίς όμως να γίνεται συνωστισμός όπως χθες.

Η επιχείρηση απευθύνει σύσταση προς τους καταναλωτές, να πραγματοποιούν τις συναλλαγές τους μέσα από το site της ΔΕΗ και από το τηλεφωνικό κέντρο 11770, το οποίο καλύπτει όλο σχεδόν το εύρος συναλλαγών.

Η διευθύντρια εταιρικών σχέσεων και επικοινωνίας της ΔΕΗ Σοφία Δήμτσα δήλωσε ότι χθες εξυπηρετήθηκε ένας πολύ μεγάλος αριθμός πελατών και το υποκατάστημα έμεινε ως αργά το απόγευμα ανοιχτό, ενώ υπάλληλοι της ΔΕΗ τηλεφώνησαν σε όσους είχαν δώσει τα στοιχεία τους και εξυπηρετήθηκαν τηλεφωνικά. Η κα Δήμτσα ανέφερε ότι σήμερα είναι καλύτερη η κατάσταση, καθώς δεν παρατηρήθηκε ο συνωστισμός στην πόρτα και επανέλαβε ότι δεν πρόκειται να κοπεί το ρεύμα σε πολίτες οι οποίοι πληρώνουν. Επίσης η επιχείρηση είναι σε διαβουλεύσεις με τις εταιρείες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας ώστε να μειώσουν τη χρέωσή τους στον τηλεφωνικό αριθμό της ΔΕΗ. Ήδη η Wind έχει συμφωνήσει, όπως είπε η κα Δήμτσα. Τέλος κάλεσε τους πολίτες -όσοι μπορούν και έχουν τη δυνατότητα- να προτιμήσουν τους εναλλακτικούς τρόπους για την εξυπηρέτησή τους.

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚρόκιο: 40χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του
Επόμενο άρθροΒόλος: Αλλάζουν όψη οι οδοί Μαιάνδρου και Ικάρων στη Νέα Ιωνία