Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 28 Ιουλίου 2020, 17:13

Με το ακριβότερο συμβόλαιο στο «πράσινο» ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, επιστρέφει στον Παναθηναϊκό ο Λούκας Βιγιαφάνιες, έπειτα από δυόμισι χρόνια, όπου έπαιξε στην Τουρκία (Αλάνιασπορ) και το Μεξικό (Μορέλια Μονάρκας).

Η συμφωνία προβλέπει τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ύψους 500.000 ευρώ (1,5 εκατ. ευρώ στην τριετία), μαζί με ένα υψηλό πριμ υπογραφής που θα φτάσει τις 300.000 ευρώ.

Το τελευταίο αποτελεί ουσιαστικά το έξτρα ποσό που είχε αποφασίσει να δώσει εξαρχής ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος προς τον «Βίγια», προκειμένου να καλύψει ένα μέρος των χρημάτων που «χάρισε» ο 29χρονος άσος από το συμβόλαιο που είχε με τη Μαζατλάν, προκειμένου να κερδίσει την ελευθερία του.

Στην όλη συμφωνία, έχουν συμπεριληφθεί και πολλά, μικρά μπόνους συμμετοχών, ομαδικών, αλλά κι ατομικών στόχων, τους οποίους αν «πιάσει» ο Βιγιαφάνιες, θα είναι σε θέση να αυξήσει τις αποδοχές του κατά 150.000 ευρώ ακόμη, προσεγγίζοντας τα 2 εκατ. ευρώ, στο σύνολο των απολαβών του στην τριετία.

Σε κάθε περίπτωση, ο μέσος όρος των ετήσιων αποδοχών του θα είναι πάνω από 600.000 ευρώ (στη Μαζατλάν έπαιρνε 850.000 Ευρώ το χρόνο), όντας ο πλέον ακριβοπληρωμένος παίκτης του Παναθηναϊκού.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 28 Ιουλίου 2020, 17:15

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωσε τον Τρούιτς η ΑΕΛ
Επόμενο άρθροOAEΔ: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες Δικαιούχων του Προγράμματος Χορήγησης Επιταγών Αγοράς Βιβλίων