Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 4-1 στο ημίχρονο απέναντι στον ΝΠΣ Βόλος,ο οποίος προηγήθηκε νωρίς, αλλά το τελικό 4-4 εντυπωσιάζει……Στο 13′ ο  ΝΠΣ Βόλος έκανε το 0-1 με σουτ του Τομ Φαν Βέερτ.Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε στο 24′,με αυτογκόλ του Γκρίλο.

Στο 30′ με κοντινό πλασέ του Άκπομ έγινε το 2-1 για τον ΠΑΟΚ, ενώ στο 32′ ο Ζίβκοβιτς έκανε το 3-1.Στο 42′ ο Ζίβκοβιτς σκόραρε και πάλι με σουτ φτάνοντας το σκορ στο 4-1.

Ολα άλλαξαν ριζικά στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 54’ ο Μπαρτόλο με ψηλοκρεμαστό σουτ μείωσε σε 4-2, ενώ στο 62′ ο Βόλος μείωσε σε 4-3 με κεφαλιά του Ροσέρο. Στο 77′ ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Τσοκάνη στον Άκπομ, αλλά ο Κλέ’ι’μαν μπλόκαρε το σουτ του Βιε’ι’ρίνια. Στο 81′, από σέντρα του Φεράρι, ο Ρινέρ με κεφαλιά έκανε το 4-4, που ήταν το τελικό σκορ σ αυτόν τον………χορταστικό ποδοσφαιρικό αγώνα στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της super league.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Μιχαηλίδης, Βαρέλα, Τέιλορ (71′ Ροντρίγκο), Σβαμπ (70′ Ελ Καντουρί), Εσίτι, Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ (88′ Μουργκ), Ζίβκοβιτς (82΄ Μιτρίτσα), Άκπομ (82′ Σφιντέρσκι)

ΝΠΣ Βόλος (Αμπασκάλ): Κλέιμαν, Πουρίτα (56′ Ροσέρο), Ρομέρο, Φεράρι, Γκρίλο, Τσοκάνης (79΄ Ρινέρ), Μπαριέντος (79′ Νίνης), Ρεγκατίν, Φερνάντες (91′ Γκιουλέν), Φαν Βέερτ, Μπαρτόλο.

Προηγούμενο άρθροΈγκλημα στα Γλυκά Νερά – Βαφτίστηκε η κόρη της Καρολάιν στην Αλόννησο – Λίγα μέτρα μακριά από τον τάφο της μητέρας της
Επόμενο άρθροΣυνελήφθησαν τρία άτομα στην Ακρόπολη – Προσπάθησαν να αναρτήσουν πανό