Ο γιός του Τζο Μπάιντεν, Χάντερ Μπάιντεν φαίνεται πως εκβίαζε υπάλληλό του, ζητώντας της να κάνουν γυμνές βιντεοκλήσεις… ερωτικού περιεχομένου, μέσω FaceTime προκειμένου να της καταβάλει τον μισθό για την εργασία της.  

Σύμφωνα με την DailyMail τα μηνύματα και τα email που περιλαμβάνουν την 33χρονη σήμερα βοηθό του Χάντερ Μπάιντεν, εμφανίζονται για πρώτη φορά στο λάπτοπ τον Ιούνιο του 2018, όταν ταξίδεψε αεροπορικά από το Λος Άντζελες στην Ουάσινγκτον. Εκείνη την περίοδο, ο γιος του Τζο Μπάιντεν, τράβηξε βίντεο με τις σεξουαλικές τους περιπτύξεις και το αποθήκευσε στον φορητό υπολογιστή.

Η κοπέλα εργαζόταν part-time ως μοντέλο και παράλληλα είχε αναλάβει και ορισμένα καθήκοντα στην εταιρεία. Τον Ιανουάριο του 2019, έστειλε email στη γραμματέα του γιού του Τζο Μπάιντεν, ρωτώντας γιατί δεν της είχε καταβληθεί ο μισθός της.

Δύο μήνες αργότερα ο Χάντερ Μπάιντεν της έστειλε 500 δολάρια μέσω Apple Pay και της παραπονέθηκε ότι αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα εξαιτίας της διατροφής που πλήρωνε στην πρώην σύζυγό του για τα παιδιά τους.

«Για μένα η εσωτερική σου ομορφιά είναι εφάμιλλη με την εξωτερική. Μου λείπεις πολύ και αισθάνομαι πολύ άσχημα για το πώς σου έχω φερθεί» της έγραψε, προτού την προσκαλέσει στο Νιου Χάμσαϊρ. Εκείνη απάντησε αρνητικά λέγοντάς του ότι «δεν έχει χρήματα για τα αεροπορικά εισιτήρια».

Εκείνος, της απάντησε ότι ήταν διατεθειμένος να καταβάλει τον μισθό της, μόνο αν έκαναν μια βιντεοκλήση με ερωτικό περιεχόμενο.

«Θα με καλέσεις μέσω FaceTime ή θα έρθεις μαζί μου στο επόμενο πάρτι… Αν μιλήσουμε μέσω FT οι κανόνες είναι ότι δεν πρέπει να μιλήσουμε για τίποτε άλλο πέρα από το σεξ, πρέπει να είμαστε γυμνοί, και πρέπει να κάνουμε οτιδήποτε μας ζητήσει το άλλο άτομο σε λογικά πλαίσια», ανέφεραν τα μηνύματα του 52χρονου.

«Πότε μπορείς να μιλήσεις; Εγώ μπορώ αργότερα απόψε», απάντησε εκείνη.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ανάμεσα στα μηνύματα ο Χάντε Μπάιντεν έστειλε στη βοηθό του συνολικά 2.750 δολάρια μέσω Apple Pay.

To άρθρο Ο γιός του Τζο Μπάιντεν, Χάντερ, ζητούσε γυμνές βιντεοκλήσεις για να δώσει τον μισθό σε υπάλληλό του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚαρκίνος: Ποιον σοβαρό κίνδυνο κρύβει η συχνή κατανάλωση επεξεργασμένων τροφίμων
Επόμενο άρθροΑνακοίνωσε την παραχώρηση του Καμάου