Τα ιδιαίτερα έντονα καιρικά φαινόμενα και οι τεράστιες ποσότητες νερού που έπεσαν σήμερα στη Νέα Σμύρνη, και συνεχίζουν να πέφτουν, έχουν ως αποτέλεσμα στην περιοχή μεταξύ Εφέσου και Κράτητος, όπου διεξάγονται τα έργα της ΟΧΕ να σημειωθούν πλημμυρικά φαινόμενα σε σπίτια, καταστήματα και δρόμους.

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης -όπως αναφέρει σε ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης- καταγγέλλει την αμέλεια και την ελλιπή διαχείριση σε θέματα καθαριότητας φρεατίων που επέδειξε ο εργολάβος του συγκεκριμένου έργου. Σύμφωνα με πληροφορίες άνθρωποι του Δήμου της Νέας Σμύρνης είχαν ενημερώσει προς κάθε κατεύθυνση για τα έντονα καιρικά φαινόμενα που αναμένονταν και τους κινδύνους που εγκυμονούν.

Ενημερώνει μάλιστα -στην ίδια ανάρτηση- τους δημότες που πλήγησαν ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του εργολάβου διεκδικώντας τις αποζημιώσεις τους για τις ζημιές που υπέστησαν οι περιουσίες τους. Αφορά το έργο «Βελτίωση και Αποκατάσταση Υπερτοπικού Άξονα οδού Αιγαίου – Κράτητος».

Ο δήμος της Νέας Σμύρνης φαίνεται πως αναλαμβάνει την ευθύνη των διαδικασιών από εδώ και πέρα. Μια άμεση αντίδραση που στο παρελθόν δεν έχει παρατηρηθεί σε ανάλογες περιπτώσεις σε όλη την Ελλάδα.

Εν τω μεταξύ σε άλλα σημεία της πόλης αλλά και στις υπόγειες διαβάσεις της Λεωφόρου Συγγρού ειδικά οχήματα του Δήμου καθαρίζουν συνεχώς τα φρεάτια ώστε να φεύγουν τα νερά και να διεξάγεται κανονικά η κυκλοφορία των αυτοκινήτων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚακοκαιρία «Μπάλλος» – Εγκλωβίστηκαν δεκάδες κάτοικοι στην Κέρκυρα – Απεγκλωβισμοί με Super Puma
Επόμενο άρθροΟλιγόλεπτο μπλακάουτ στην Καλλιθέα – Προβλήματα σε αρκετές περιοχές