Στην επαναφορά της κανονικότητας της Hellenic Steel αναφέρθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας και εκπρόσωπος των αμερικανών επενδυτών της Jordan International, Σπύρος Κωνσταντινίδης.

 

Συγκεκριμένα  τόνισε ότι «μέχρι το τέλος του τρέχοντος μηνός η εταιρεία δεν θα είναι πτωχευμένη και θα τεθεί σταδιακά σε πλήρη λειτουργία με μια επένδυση ύψους 100 εκατ. ευρώ και με τις θέσεις εργασίας, σε πρώτη φάση, να προσεγγίζουν τις 400». Υπενθυμίζεται, ότι οι επενδυτές βρίσκονται εν αναμονή της απόφασης του δικαστηρίου για την ένταξη της εταιρείας στο άρθρο 106 της Προπτωχευτικής Διαδικασίας Εξυγίανσης.

Δυνατή η παραγωγή

 

Μιλώντας στη διάρκεια των εργασιών του συμποσίου που διοργάνωσε στη Θεσσαλονίκη η Ελληνική Επιτροπή του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου (ICC), με θέμα «Η Θεσσαλονίκη Πύλη Ανάπτυξης για την Ευρώπη και τη Μεσόγειο», ο κ. Κωνσταντινίδης, εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι η χαλυβουργική βιομηχανία «που κατασκευάζει ένα μοναδικό προϊόν, θα ανθίσει και θα μπει και πάλι στο χρηματιστήριο παρά το γεγονός ότι κάποιοι το αμφισβητούν».

 

Ο κ. Κωνσταντινίδης, επισήμανε τη δυνατότητα ετήσιας παραγωγής της χαλυβουργικής εταιρείας ανέρχεται σε 700.000 τόνους, επισήμανε ότι «σε πρώτη φάση θα ξεκινήσουν με τη μισή».

 

 

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΔωρεάν τεχνικός έλεγχος στο Επίσημο Δίκτυο PEUGEOT
Επόμενο άρθροΠλαφόν στις δαπάνες των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων