Στο ετήσιο επενδυτικό φόρουμ για την Ελλάδα της Capital Link, που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη, αύριο Δευτέρα, θα βραβευθεί ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Mytilineos S.A., Ευάγγελος Μυτιληναίος.

 

Στον κ. Μυτιληναίο θα απονεμηθεί το “2018 Capital Link Hellenic Leadership Award” για την εξαιρετική συμβολή του στην οικονομία της Ελλάδας, κατά τη διάρκεια επίσημου δείπνου του φόρουμ, στο New York Yacht Club. Τον κ. Μυτιληναίο θα προλογίσει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Metropoulos & Company, Ντιν Μητρόπουλος.

 

Κύριος ομιλητής του δείπνου θα είναι ο Αμερικανός βοηθός υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για ευρωασιατικές υποθέσεις, Μάθιου Πάλμερ, ενώ θα παρευρεθούν και οι Έλληνες υπουργοί που θα συμμετάσχουν στο φετινό 20ό Επενδυτικό Φόρουμ για την Ελλάδα της Capital Link.

 

Στο πολυμελές κυβερνητικό κλιμάκιο με επικεφαλής τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο – ο οποίος θα είναι και ο Κεντρικός Ομιλητής στο γεύμα του Συνεδρίου – συμμετέχουν επίσης, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης, η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης Ελενα Κουντουρά, ο Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης του υπουργείου Τουρισμού, Γιώργος Τζιάλλας, ο Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας του υπουργείο Εξωτερικών και μέλος του Δ.Σ. του Enterprise Greece, Γιάννης Μπράχος και ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής. Μαγνητοσκοπημένο μήνυμα θα απευθύνει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

 

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Capital Link, Νίκος Μπορνόζης, το Συνέδριο φέτος πραγματοποιείται σε μια ιδιαίτερα σημαντική χρονική στιγμή για την Ελλάδα, μετά την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια και θα παρουσιάσει τις εξελίξεις και τις μεταρρυθμίσεις στην Ελληνική Οικονομία και το Κυβερνητικό πρόγραμμα για την Οικονομία και τις Επενδύσεις.

 

Το συνέδριο αναμένεται να παρακολουθήσουν στελέχη εταιρειών, επιχειρηματίες, επενδυτές και τραπεζίτες από την Ελλάδα, την Ευρώπη και την Αμερική.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροMην ανακατεύεσαι με την εσωτερική μας πολιτική
Επόμενο άρθροOι κινήσεις Win – Win του Prem Watsa με τη Eurobank