Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας θα αναμετρηθεί με τον Νίκο Ταχιάο στο δεύτερο γύρο των εκλογών για τον δήμο Θεσσαλονίκης.

 

Από την ολοκλήρωση της επανακαταμέτρησης των ψήφων στα εκλογικά τμήματα του δήμου Θεσσαλονίκης -μετά το αίτημα που είχε καταθέσει ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Η Θεσσαλονίκη είναι το μέλλον» Γιώργος Ορφανός- δεν προκύπτει διαφορετικό αποτέλεσμα από αυτό της αρχικής καταγραφής.

 

Υπενθυμίζεται ότι το αίτημα κατατέθηκε λόγω της διαφοράς των 509 ψήφων μεταξύ του συνδυασμού του Γιώργου Ορφανού και αυτού του Κωνσταντίνου Ζέρβα, αλλά και της πληροφορίας ότι είχε καταγραφεί μεγάλος αριθμός άκυρων ψηφοδελτίων.

 

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το Πρωτοδικείο ο Κωνσταντίνος Ζέρβας συγκέντρωσε ποσοστό 14,98% και 18.477 ψήφους, έναντι του Γιώργου Ορφανού ο οποίος απέσπασε ποσοστό 14,56% με 17.968 ψήφους, δηλαδή 509 ψήφοι διαφορά

 

Εντός της επόμενης ώρας αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από τον συνδυασμό του Γιώργου Ορφανού για το αποτέλεσμα της επανακαταμέτρησης. Στην ανακοίνωσή του ο κ. Ορφανός αναμένεται επίσης να ξεκαθαρίζει και τα επόμενα βήματά του εν όψει του δεύτερου γύρου των εκλογών.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΣυνεργασία της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος με Medcruise
Επόμενο άρθροΑύξηση εσόδων και EBITDA το α΄ τρίμηνο