Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020, 17:04

Την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (RFEF) επιβεβαίωσε τη Δευτέρα ο  Ίκερ Κασίγιας.

«Ναι! Θα διεκδικήσω την προεδρία της RFEF, όταν προκηρυχθούν εκλογές. Μαζί θα ανεβάσουμε την Ομοσπονδία μας στο επίπεδο του κορυφαίου ποδοσφαίρου του κόσμου: αυτό της Ισπανίας» έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter o Ισπανός τερματοφύλακας, ο οποίος θα έχει αντίπαλο τον νυν πρόεδρο της ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες.

Ο Κασίγιας εξακολουθεί να ανήκει στην Πόρτο, αλλά δεν έχει αγωνιστεί από τότε που υπέστη καρδιακή προσβολή, δηλαδή από την 1η Μαΐου 2019.

Ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά του για τον προεδρικό θώκο της Ομοσπονδίας της Ισπανίας τη Δευτέρα, ο Κασίγιας είπε παράλληλα «αντίο» στην ποδοσφαιρική καριέρα του.

Στα σχόλια κάτω από την ανάρτησή του επισήμανε: «Έχω ενημερώσει γι’ αυτή μου την απόφαση τον πρόεδρο του συλλόγου μου, της Πόρτο. Δεν μπορώ παρά να εκφράσω μόνο τη βαθιά ευγνωμοσύνη μου προς την ομάδα».

Καταλήγοντας ο πολύπειρος γκολκίπερ έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Εργαζόμαστε με τον υψηλότερο σεβασμό και αποφασιστικότητα για την υποψηφιότητά μας. Περισσότεροι από 23 χιλιάδες υποψήφιοι προσδοκούν δίκαιες και “διαφανείς” εκλογές. Θα αποφασίσουν τα 139 μέλη στη Γενική Συνέλευση. Σας ευχαριστώ όλους και όλες για την αγάπη που έχω ήδη λάβει και συνεχίζω να λαμβάνω. Η υποστήριξή σας και η δύναμή σας είναι αυτές που με παρακινούν!».


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020, 17:10

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠιλοτικά από σήμερα ο νέος τρόπος δήλωσης γεννήσεων χωρίς γραφειοκρατία
Επόμενο άρθροΜ. Βορίδης: Εξαίρεση ελληνικών προϊόντων από τους δασμούς μεταξύ ΗΠΑ-ΕΕ