Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020, 20:50

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, προέτρεψε τους φίλους των «reds» να παραμείνουν στο σπίτι τους και να γιορτάσουν από εκεί την κατάκτηση του εφετινού πρωταθλήματος, καθώς ο σύλλογος ετοιμάζεται να σηκώσει το τρόπαιο της εφετινής Premier League, μετά τον αγώνα με την Τσέλσι (Τετάρτη, 22/07).

Η Λίβερπουλ εξασφάλισε τον πρώτο τίτλο της μετά από 30 χρόνια επτά αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος και θα σηκώσει το τρόπαιο σε ειδικό βάθρο, που τοποθετήθηκε στο πέταλο της Kop στο Άνφιλντ.

Η αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ έχει ήδη προειδοποιήσει τους οπαδούς να μην επαναλάβουν τις εκτεταμένες συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην προκυμαία της πόλης τον περασμένο μήνα, μετά τη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου, υπό το φόβο νέας αύξησης κρουσμάτων του κορωνοϊού.

«Δεν θέλουμε να πούμε ότι είναι εντελώς λάθος, αλλά από την άλλη δεν είναι και σωστό. Δεν μπορούμε να δικαιολογήσουμε το ένα λάθος, με ένα άλλο. Στην πρώτη ευκαιρία που θα έχουμε, θα κάνουμε μία μεγάλη γιορτή, αλλά μόνο όταν οι συνθήκες θα είναι κατάλληλες» τόνισε απ’ την πλευρά του ο Κλοπ για το θέμα και πρόσθεσε:

«Είναι μία πρόκληση για όλους μας, το ξέρω καλά. Αλλά έχει αντιμετωπίσει πολύ μεγαλύτερες προκλήσεις αυτό το κλαμπ. Μείνετε στο σπίτι με την οικογένειά σας».


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020, 20:51

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠογιάτος και επίσημα στον Παναθηναϊκό – «Στο μάξιμουμ σε Ελλάδα και Ευρώπη”
Επόμενο άρθροΣε επιφυλακή οι ένοπλες δυνάμεις λόγω της τουρκικής Navtex – Διαρκείς επαφές στο Μαξίμου