Το στοίχημα της Ευρώπης, τα νέα deals και η αναφορά για νέες επενδύσεις στη χώρα μας

 

H Aramco βλέπει την επόμενη ημέρα της στην Ευρώπη να μπαίνει σε πιο στέρεες βάσεις αφού στοχεύει στην προσφορά  300.000 βαρελιών ημερησίως.

 

«Θα στοιχηματίσω στην Ευρώπη.. πιστεύουμε ότι η Ευρώπη αποτελεί μια αγορά στην οποία θα παραμείνουμε για πολύ καιρό», δήλωσε ο κ. Τζουνταϊμι στη συνέντευξη.

 

Το πέρασμα της στην νέα εποχή περνά από την Ελλάδα, την οποία μάλιστα την θεωρεί κλειδί για την υλοποίηση του project της.

Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει την dealnews η οποία στην έντυπη έκδοση αναφερόταν στο έντονο φλερτ της Aramco με την Ελλάδα.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως η Aramco έχει ήδη συμφωνίες προμήθειας πετρελαίου και ανταλλαγής προϊόντων στην Ευρώπη και ειδικότερα με την ΡΚΝ Orlen της Πολωνίας, την Midore της Αιγύπτου και την ελληνική Motor Oil. «Προσβλέπουμε στην επέκταση των 3 εκατ. βαρελιών στα 10 εκατ. βαρέλια το μένα μέσα στην επόμενη διετία.

 

Αυτό σημαίνει τη δημιουργία δυνατοτήτων διύλισης 300.000 βαρελιών ημερησίως στην Ευρώπη», πρόσθεσε ο κ. Τζουνταϊμι, συμπληρώνοντας ότι η Aramco θα συνεχίσει να επενδύει στην Ελλάδα.

 

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΑλλαγές στις δόσεις οφειλών στην Εφορία
Επόμενο άρθροΣτις 24 Μαΐου η β΄ δόση του επιδόματος παιδιού