Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020, 20:40

O πρώην γενικός αρχηγός του ΠΑΟΚ και εκ των στενών συνεργατών του Ραζβάν Λουτσέσκου στην Αλ Αχλί, ο Παντελής Κωνσταντινίδης επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της ομάδας του για τον Αντρέ Βιεϊρίνια, σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΤ-3.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή «Ο Κόσμος των Σπορ» ανέφερε: «Ναι, είναι αλήθεια ότι ο Βιεϊρίνια είναι ένας παίκτης που μας ενδιαφέρει. Θέλουμε να τον εντάξουμε στο δυναμικό μας, δεν γνωρίζω ποια θα είναι η τελική έκβαση του θέματος, αλλά θα χαρώ πάρα πολύ να τον έχουμε πάλι στην ομάδα μας».

Στη συνέχεια, κληθείς να μιλήσει για τον αγώνα ρεβάνς του «δικεφάλου» του Βορρά με την Κράσνονταρ, τόνισε: «Ο ΠΑΟΚ έχει μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ κάτι το οποίο θα είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα και την ιστορία της.

Νομίζω ότι ήρθε η ώρα, μετά από αλλεπάλληλα ανεπιτυχή αποτελέσματα και άτυχα αποτελέσματα, γιατί κι άλλες φορές πλησιάσαμε και φτάσαμε μια ανάσα από τους ομίλους, αυτή τη φορά ο ΠΑΟΚ να πάρει αυτό που έπρεπε να γίνει εδώ και αρκετό καιρό.

Θέλει μεγάλη προσοχή γιατί η Κράσνονταρ είναι μια καλή ομάδα, οι μεσοεπιθετικοί της είναι πάρα πολύ καλοί ποδοσφαιριστές, κινούν την μπάλα με πολύ μεγάλη ταχύτητα και έχουν πολύ ταλέντο. Δε θα είναι εύκολο παιχνίδι, όσοι το λένε κάνουν λάθος, αλλά πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να τα καταφέρει».


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020, 20:46

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠώς μπορούν να αθληθούν τα παιδιά την εποχή του κορονοϊού
Επόμενο άρθροΑνακοινώθηκε από τον Βόλο ο Ουάρντα