Σε συνέχεια της πρόσφατης συνάντησής του με το προεδρείο του Αθλητικού Συλλόγου Ατόμων με Κινητικές Δυσκολίες Ν. Μαγνησίας «Οι Αργοναύτες», ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας επισκέφθηκε στο γραφείο του τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, την Τρίτη 14 Μαρτίου, προκειμένου να τον ενημερώσει για τα αιτήματα του Συλλόγου.

Ο κ. Μαραβέγιας ζήτησε να ενημερωθεί μεταξύ άλλων για θέματα χρηματοδότησης των αθλητικών σωματείων ΑΜΕΑ, με τον κ. Αυγενάκη να επισημαίνει ότι φέτος δόθηκαν περισσότερα χρήματα ως επιχορήγηση, καθώς εισακούστηκε η σχετική εισήγηση της Παραολυμπιακής Επιτροπής. «Οι επιχορηγήσεις αυτές δίδονται με τρόπο οριζόντιο και με αντικειμενικά κριτήρια, ώστε να εξασφαλίζεται η δίκαιη κατανομή τους», σημείωσε ο αρμόδιος υφυπουργός.

Ο κ. Μαραβέγιας τόνισε ότι, σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να εξαντληθεί κάθε περιθώριο για την ενίσχυση των συλλόγων και τη στήριξη του αναπηρικού αθλητισμού, οποίος λειτουργεί ως «ασπίδα» ενάντια στον κοινωνικό αποκλεισμό, που είναι και το μεγάλο ζητούμενο για τους συμπολίτες με αναπηρία.

Προηγούμενο άρθροΔιακοπή κυκλοφορίας της εθνικής οδού Αγριάς – Μηλεών
Επόμενο άρθροK. Παπανάτσιου: “Η Κυβέρνηση δεν έχει καμία απάντηση, επαναφέρει ρυθμίσεις του ΣΥΡΙΖΑ ως απάντηση στην οικονομική δυσχέρεια των πολιτών”