«Ο κ. Τσίπρας κάνει ένα συνεχές πολιτικό πυροτέχνημα, μία με τους σοσιαλιστές, μία με τους πράσινους, μία με την κ. Μέρκελ» σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης για την ομιλία του Πρωθυπουργού στο συνέδριο του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος της Γερμανίας (SPD) στο Βερολίνο.

 

Όπως ανέφερε ο κ. Χρηστίδης σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό «Open» ο κ. Τσίπρας χρησιμοποιεί τις ταμπέλες για να εξυπηρετήσει μικροκομματικά συμφέροντα, είτε αυτό αφορά την Ελλάδα είτε το εξωτερικό. «Η πολιτική του επιλογή είναι το πρωί με τον κ. Καμμένο και το βράδυ στους Γερμανούς Σοσιαλδημοκράτες» παρατήρησε. Πρόσθεσε ακόμη ότι «από εκεί και πέρα χρειάζεται οι Ευρωσοσιαλιστές να δημιουργήσουμε μία ριζοσπαστική πολιτική πλατφόρμα εν όψει των ευρωεκλογών, όπου οι πολίτες παίρνουν τις τύχες στα χέρια τους και δεν αφήνουν μικρές μειοψηφίες να κάνουν κουμάντο».

 

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής παρατήρησε πως «το μεγάλο πρόβλημα αυτής της κυβέρνησης και του κ. Τσίπρα προσωπικά είναι ότι είναι εντελώς αναξιόπιστοι», φέροντας ως παράδειγμα το ζήτημα των προσλήψεων.

 

«Υπάρχει ανάγκη για προσλήψεις στην υγεία… Και πότε έγιναν οι τελευταίες προσλήψεις; Έγιναν με απόφαση της κυβέρνησης το 2014 και υλοποιήθηκε στη συνέχεια, είναι, όμως, απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου του 2014. Από τότε, ακούμε τον κ. Τσίπρα σε κάθε Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης να υπόσχεται θέσεις εργασίας οι οποίες ποτέ δε γίνονται πράξη» σημείωσε.

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΠαραιτείται από την ηγεσία του CSU ο Ζεεχόφερ
Επόμενο άρθροΟ ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να γίνει ΠΑΣΟΚ